Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Goran Martinic, atac dur la adresa lui Mihai Silvășan

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.12.2017

SCM Universitatea Craiova și U-Banca Transilvania Cluj au oferit vineri seara un meci extrem de spectaculos, cu foarte multe puncte marcate și faze de excepție, adjudecat în cele din urmă de ardeleni cu 105-94. Acum, la aproximativ 24 de ore de la ora de startul jocului, meciul încă se joacă, însă la nivelul declarațiilor, Goran Martinic având un mesaj dur către antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, prin intermediul unei rețele de socializare.

În urma unei reușite spectaculoase marca Goran Martinic, Silvășan a cerut imediat time-out pentru a-și certa jucătorii, moment în care le-a cerut acestora la modul figurat să-l „omoare” pe fundașul celor de la Craiova, iar în același timp să impună mai mult respect pe parchet. Răspunsul lui Martinic nu a întârziat să apară: „Dacă vrei să mă omori, poți să o faci chiar tu în persoană, nu te ascunzi în spatele jucătorilor tăi precum un laș. Asta își învață Mihai Silvășan jucătorii în timpul time-outului”, postând de asemenea și un video cu momentul respectiv.

Vă prezentăm în continuare la rândul nostru postarea originală a lui Goran Martinic, respectiv un video cu momentul de la care a pornit acest incident atipic:

*Foto: sportuldoljean.ro / Răzvan Păsărică

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Să-i rămână numele Mihai "lack of respect" Silvasan...

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nici sa dai mingea printre picioarele adversarului
      nu e dovada de respect pt adversar. Dimpotriva. Cel putin in baschet. La street se accepta, chiar incurajeaza.
      Sa l omoare se referea sa l tina strans, sa l sufoce.
      Pe de alta parte ii inteleg si raspunsul lui Martinic izvorat din frustrarea de a fi un jucator foarte bun la o echipa mediocra. Nu i usor sa tot pierzi cand ai mentalitate de invigator. Dar pe de alta parte cred ca e si alegere lui, adica ii place sa fie considerat mai degraba lider la o echipa mica decat jucator de rand la o echipa mare.

      cu 6 ani în urmă (16.12.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      O fi
      ... datu' mingii printre picioare de la street, dar și exprimarea cofetarului e de pe maidan...

      cu 6 ani în urmă (16.12.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu contest
      mai degraba as da o pe lipsa de vocabular 😋

      cu 6 ani în urmă (16.12.2017)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      adevărul
      e că Martinic și-a atins scopul, dar nu credeam că acest site va înghiți pleașca si se va transforma în cancan ! Incepînd cu titlul, unde e atacul dur ? Chiar să zicem că s-a simțit lezat Martinic , e diferență cam mare de gabarit în cazul unei trînte bărbătești și nu e vorba că se pune un tinerel cu vreun băbăcel, doar sunt de aproximativ aceiși vîrstă. Chiar nu-l văd bine pe Martinic, cît o fi el de sîrb. Pe de altă parte, de unde pînă unde mingea printre picioare e semn de nerespect. Atunci hai să zicem că și coșul lui Samuels de la mijloc e tot semn de nerespect al adevesarului. Iar culmea obrăzniciei ar fi coșul lui Morris din finala cu asesoftul lui jiță ! gyke, chestia cu cofetarul las-o pentru alte publicații, că Fleșeriu săracu chiar n-ar avea nicio vină dacă s-ar începe cu "gratulații ". S-o lăsăm așa, Silvă n-a gasit cuvîntul STOP în vocabularul limbii engleze pe care o posedă, iar Martinic în orele de relaxare a postat și el o chestie ...

      cu 6 ani în urmă (17.12.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu manug3434 :

    minge printre picioare
    https://www.youtube.com/watch?v=zxccmHNCz-M

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Sa fim seriosi, acel "kill him" este la sensul figurat, nu s-a referit la crima / accidentare. Era suparat probabil ca jucatorii sai nu se apara la Martinic si a zis-o cu subinteles sa "il omoare" cu apararea, deoarece e lipsa de respect fata de baschet, antrenor, fani, etc... mare branza.

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Pai de ce da Digi sunetul- parca a mai fost scandal pe tema filmarii la time-out. In sala oricum auzim toate prostiie spuse de antrenori. Normal ca a zis-o la modul figurat. Nu e normal dar nici ceva nemaintalnit. Nu e Silva nici primul , nici ultimul cu astfel de expresii. Sa-i lasam sa joace

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Mare
    Mare jucător Martinica asta ,are un trofeu câștigat în România?

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Goran Martinic
    Mare jucator ... slab caracter. TB asta este stire de cancan.
    gyke, ... sa fim seriosi. :)

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!