Stiri

VIDEO Paul Millsap a reuşit cea mai bună performanţă a playoff-ului NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
25.04.2016

paul_millsap

Paul Millsap a fost uriaş în partida 4 din seria dintre Atlanta Hawks şi Boston Celtics. All-Star ul Atlantei a reuşit un double double de senzaţie, cu 45 de puncte şi 13 recuperări.

Extrema Atlantei a înscris cele 45 de puncte având 19 din 31 din acţiune, cu 3 din 6 de la 3 puncte şi 4 din 6 de la libere. De asemenea, a mai adunat 13 recuperări, 3 pase decisive, 4 capace şi 2 intercepţii.

Millsap a reuşit astfel cea mai bună performanţă din acest debut de playoff, depăşind cele 42 de puncte înscrise de Isaiah Thomas în meciul trei.

Cu toate acestea, Atlanta Hawks a pierdut meciul 4 de la TD Garden, chiar dacă a avut chiar şi 16 puncte avans.

Conducătorii de joc ai verzilor, Isaiah Thomas (28 de puncte, 6 pase decisive) şi Marcus Smart (20 de puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive) au adus Boston înapoi în joc şi au adus victoria în overtime cu 104-95.

Astfel Boston a egalat seria la 2 şi meciul se mută înapoi în Atlanta pentru jocul 5.

Câştigătoarea din această serie va întâlni Cleveland Cavaliers, care a dispus de Detroit Pistons cu 4-0.  

*sursa video: youtube

*sursa foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate