Stiri

VIDEO. Rareș Uță s-a alăturat lotului lui Coviran Granada

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.08.2016

Rareș Uță a început pregătirea pentru noul sezon alături de Coviran Granada. Pivotul român a fost împrumutat de către Unicaja Malaga până la finalul sezonului la formația care evoluează în LEB Silver, liga a 3-a din Spania.

În afară de Rareș Uță, Coviran Granada i-a mai transferat în această vară pe Alejandro Bertolussi, Fernando Fernandez, Carlos Corts, Carlos Cobos și și Joel Almeida.

Rareș Uță, la cei 2.11 metri ai săi este cel mai înalt jucător din lotul lui Pablo Pin.

În prima zi alături de lotul lui Coviran Granada, Rareș Uță a fost prezent la un eveniment alături de sponsorul principal al echipei, după care a urmat și primul antrenament la Palacio de los Deportes, o arenă de 7.500 de locuri în care Granada își desfășoară meciurile de pe teren propriu.

Coviran Granada va începe sezonul 2016/2017 pe 1 octombrie cu un meci pe teren propriu în fața lui El Bulivar de Avila, echipa care a eliminat-o în primul tur de play-off al sezonului trecut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!