Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Steaua CSM EximBank a câștigat primul amical disputat în presezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.09.2017

Steaua CSM EximBank a bifat o victorie la primul meci de verificare din actualul presezon. Militarii au învins cu scorul de 81-66 (24-24, 22-16, 20-12, 15-14) pe KK Zlatibor, echipă din prima ligă a Serbiei. Formația militară se află în cantonament la Zlatibor, acolo unde va mai desfășura partide de pregătire.

Brandon Taylor, noua achiziție a steliștilor, a fost cel mai bun marcator în meciul cu KK Zlatibor, după ce a totalizat 17 puncte. Au mai marcat Runkauskas – 13 puncte, Zekovic – 12, Negoițescu – 11, Fraseniuc – 9, Lapornik – 9, Marinov - 6 și Boone – 5. Au mai jucat Bogdan Popa, Victori Petrache și Georges Darwiche.

În umrătorul meci de verificare, Steaua CSM EximBank va întâlni Bursaspor, echipă din liga secundă a Turciei.

foto/video: Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!