Stiri

VIDEO. Steaua Roșie Belgrad a câștigat Liga Adriatică

Paul Olar

Paul Olar
03.05.2016

Steaua Roșie Belgrad este noua campioană a Ligii Adriatice. Formația antrenată de Dejan Radonjic a trecut de Mega Leks cu 3-0 la general. Ultima confruntare a avut loc luni și s-a încheiat la scorul de 61-49.

Steaua Roșie și-a arătat repede intențiile legate de confruntare, adjudecându-și primul sfert cu 24-16. Pe baza entuziasmului  tinerilor jucători, Mega Leks a redus din diferență. Totuși, în sfertul decisiv, baschetbaliștii Stelei Roșii au decis încleștarea.

Quincy Miller-Scott a izbutit 18 puncte,  în timp ce Marko Simonovic a totalizat 9 puncte. Maik Zirbes a pus pe tabelă 9 puncte.

De partea cealaltă, Rade Zagorac s-a remarcat cu 21 de puncte.

*Foto: ABA League

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!