Stiri

VIDEO Steph Curry şi Zack LaVine îşi vor apăra titlurile câştigate anul trecut la All-Star Weekend 2016

Eduard Popa

Eduard Popa
05.02.2016

zack_curry

MVP-ul NBA Steph Curry şi guard-ul celor de la Minnesota Timberwolves, Zack LaVine, vor avea oportunitatea de a-şi apăra titlurile de la All Star Weekend-ul de anul trecut.

LaVine va concura la competiţia de slam dunk de anul acesta în compania lui Will Barton de la Denver Nuggets, Andre Drummond de la Detroit Pistons şi Aaron Gordon de la Orlando Magic.

Anul trecut LaVine a întâmpinat puţină rezistenţă în competiţia de slam dunk, singurul care i-a făcut cât de cât faţă fiind Victor Oladipo.

De partea cealaltă MVP-ul ligii din sezonul trecut, Steph Curry, va avea oportunitatea să îşi apere titlul câştigat în competiţia de 3 puncte. Curry a înscris în acest sezon 232 de coşuri de la 3 puncte cu un procentaj de 46%! Printre concurenţii săi se numără şi colegul său Klay Thompson, shooter-ul lui Los Angeles Clippers JJ Redick, dar şi fostul dublu campion NBA Chris Bosh.

Lista completă a participanţilor la proba aruncărilor de la 3 puncte:

  • Stephen Curry, Golden State Warriors
  • James Harden, Houston Rockets
  • Klay Thompson, Golden State Warriors
  • Khris Middleton, Milwaukee Bucks
  • Kyle Lowry, Toronto Raptors
  • JJ Redick, Los Angeles Clippers
  • Chris Bosh, Miami Heat
  • Devin Booker, Phoenix Suns

Proba de Skills Challenge, Concursul de 3 puncte şi cel de slam-dunk vor fi transmise în România pe canalul Dolce Sport, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 14 februarie, începând cu ora 3 dimineaţa.

*foto: vibe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!