Stiri

Vaidas Kariniauskas a avut din nou câștig de cauză în fața lui Marius Runkauskas, de data această în liga lituaniană

Andrei Ilie

Andrei Ilie
17.12.2018

kariniauskas runkauskas

La fel ca în ultimele 2 ediții ale LNBM, Vaidas Kariniauskas a avut câștig de cauză în fața lui Marius Runkauskas. Lietkabelis a reușit să se impună pe terenul celor de la Juventus, scor 70-76.

Atât Vaidas Kariniauskas, cât și Marius Runkauskas au început partida ca titulari. Fostul conducător de joc al CSM CSU Oradea și U-BT Cluj Napoca, a evoluat timp de 25 de minute și a fost foarte aproape de un double double, după cele 10 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive pentru 16 la eficiență. Vaidas Kariniauskas a terminat cu 50% la aruncările de 2 puncte (2/4) și 66% la aruncările de 3 puncte (2/3). De cealaltă parte, Marius Runkauskas a evoluat 22 de minute, timp în care a contabilizat 2 puncte, 3 pase decisive și o recuperare.

În urma acestei victorii, Lietkabelis rămâne în continuare pe locul 3 in campionatul Lituaniei cu 10-4 la general, în timp ce Juventus cu 6-8 la general se situează pe poziția a 5-a.

Vaidas Kariniauskas a reușit să devină campion al LNBM atât cu U-BT Cluj Napoca, cât și cu CSM CSU Oradea. Ambele finale disputate de fundașul lituanian au avut loc împotriva roș-albaștrilor de la Steaua CSM Eximbank București, implicit împotriva lui Marius Runkauskas. De la venirea sa la Lietkabelis, Vaidas Kariniauskas a evoluat în 5 partide din campionatul intern și a înregistrat medii de 8.8 puncte, 4.8 pase decisive și 2.6 recuperări. De cealaltă parte, Marius Runkauskas, a evoluat în 12 partide pentru Juventus și a acumulat medii de 8.7 puncte, 1.7 recuperări și 1.6 pase decisive.

*foto: Robby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!