Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vasile Fogel: "Nu putem garanta titlu deoarece în baschet esti la mâna a trei fluiere"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2017

Vasile Fogel a fost invitatul lui Ionuț Blejean, luni seara, în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv difuzată la postul de televiziune locală Informația TV. Presedintele Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a oferit mai mute declarații privind viitorul clubului sătmărean, afirmând că impresarul si noul antrenor principal, Marius Dobă, au garantat accederea în finala ediției următoare de campionat. Fogel s-a rezumat si la unele declarații picante, dând de înțeles că titlul este stabilit nu pe teren ci de către brigăzile de arbitri.

Cu lotul pe care îl preconizez să-l formez, obiectivul va fi finala campionatului național. Impresarul si viitorul antrenor al echipei, viitorul în ghilimele, deoarece noi încă avem contract cu Jose Araujo, garantează finala campionatului. De ce spun că nu poți garanta titlul. Nu poți deoarece esti la mâna a trei fluiere. Este un sport unde si un punct te poate bate si asa mai departe. 

Oficialul sătmărean a declarat că bugetul echipei sale, în returul sezonului recent încheiat, a fost de 800.000 mii de lei, însă această sumă nu este suficientă pentru îndeplinirea obiectivului stabilit pentru 2018. Cu privire la jucătoarele românce, Fogel spune că s-a înțeles cu Mandache si Irimia, însă nu a semnat încă contractele.

În returul campionatului trecut baschetul a cheltuit 800.000 de mii de lei. Natural că această sumă nu este suficientă pentru obiectivul pe care îl avem. Vorbesc de turul sezonului viitor, din septembrie până în 31 decembrie. Piața de jucătoare românce este foarte mică, o listă foarte scurtă. Am ajuns în momentul în care jucătoarele românce de top, sunt mai scumpe decât americancele. Este un fenomen foarte interesant căci la băieți nu este în acest fel. Noi am vrut să furăm de la Cluj pe Mandache, care actualmente este cea mai titrată jucătoare din România care alături de Mărginean sunt cele mai titrate din România, si pe Irimia. Amândouă au zis că semnează, dar mai vrem să mai furăm de la Târgoviste.

Fondul de salarii cerut de Fogel pentru anul viitor este de aproximativ 35.000 de euro la CSM Satu Mare, însă în primă instanță Consiliul Director al clubului a refuzat această sumă.

Eu am cerut comitetului director să îmi aprobe un fond lunar de salarii de 35.000 de euro pe lună, de care nici nu au vrut să audă. În această sumă s-ar cuprinde absolut toate salariile, si pentru maseur si pentru antrenori. Am avut o negociere cu impresarul si cu ajutorul domnului Dobă să scădem sub aceasă sumă. Eu am cerut impresarului si domnului Dobă să trimită lista completă de jucătoare pe care dorim să le aducem. Ei au si trimis-o, iar azi (nr. luni) am trimis-o domnului primar si comitetului director cu rugămintea ca mâine (nr. marți) până la 12 să îmi ofere un răspuns. Vorbesc de lista de românce. Străinele le stim, dar la rugămintea domnului impresar am convenit să mai asteptăm două săptămâni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!