Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vești proaste pentru Radu Paliciuc și BCM U Pitești

Eduard Popa, Ana-Maria Tutunaru

Eduard Popa, Ana-Maria Tutunaru
26.02.2019

radu paliciuc accidentare

Radu Paliciuc a fost convocat de Tudor Costescu în lotul naționalei României, pentru ultimele două partide din precalificările pentru EuroBasket 2021. Cu toate acestea, extrema lui BCM U Pitești nu a fost în lot în ambele partide contra Macedoniei și Kosovo.  

O postare a clubului argeșean ne-a explicat și de ce Paliciuc a ratat partidele formației sale: „Radu Paliciuc a suferit o accidentare în timpul unui antrenament, desfășurat de tricolori la Ploiești. Internaționalul român va fi supus, mâine, unei intervenții chirurgicale, la Târgu-Mureș, iar pe această cale îi urăm multă baftă și însănătoșire grabnică”, se arată pe contul oficial de facebook al echipei argeșene.

Din informațiile totalbaschet, Radu Paliciuc are o afecțiune la menisc și va lipsi aproape o lună de pe parchet. Asta înseamă că Paliciuc va rata partidele din restul sezonului regulat din Top 6, dar și meciurile din Cupa României, acolo unde argeșenii vor întâlni formația U-BT Cluj Napoca.

Radu Paliciuc a venit înaintea sezonului la BCM U Pitești, după ce a fost transferat de la CSU Sibiu. El are medii de doar 2,5 puncte și 1,2 recuperări la argeșeni în LNBM, dar a reușit 29 de puncte în returul partidei cu CSM Târgu Mureș, în returul partidei din turul 3 al Cupei României, câștigată de elevii lui Florin Nini cu 116-78.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nu a fost in lot sau a fost in lot?
    eu stiu ca a fost.

    Altfel, nu prea era oricum intr-o forma prea buna. cel putin in lnbm, cu rechinii. Cu pestisorii din cupa a performat bine ;)

    cu 5 ani în urmă (26.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!