Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Veste tristă pentru fanii sibieni. Accidentarea lui Kevin Capers este gravă

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
16.10.2017

 

CSU Sibiu nu va mai putea conta pe serviciile lui Kevin Capers o bună perioadă de timp, după ce jucătorul american s-a accidentat sâmbătă seara, la meciul cu CSM Steaua EximBank.  Clubul sibian a anunțat că jucătorul va fi operat și va lipsi o perioadă îndelungată de pe parchet. 

 Potrivit unui comunicat de presă transmis de clubul sibian, jucătorul de 24 de ani a fost supus, în ultimele două zile, unor investigații amănunțite după ce, în ultima partidă desfășurată pe teren propriu, s-a accidentat grav. Rezultatele nu sunt deloc îmbucurătoare, iar starea de sănătate îl va ține departe de teren o bună bucată de vreme. Diagnosticul pus de medicii specialiști este de ruptură de ligament încrucișat anterior, la piciorul stâng.

„Din păcate, Kevin va fi supus unei intervenții chirugicale și va necesita timp îndelungat până când recuperarea va fi completă. Clubul nostru va fi alături de el, în toată această perioadă, și l-am asigurat că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca atât intervenția chirurgicală, cât și recuperarea, să fie cât mai rapide și ușoare. Îl așteptăm cât mai curând posibil alături de coechipieri, deși suntem cu toții conștienți că diagnosticul implică o recuperare îndelungată. În aceste condiții, împreună cu staff-ul tehnic, vom încerca să găsim soluții pentru a completa lotul de jucători”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a BC CSU Sibiu. 

Mâine, Kevin Capers va fi supus unor noi investigații medicale sub atenta supraveghere a medicilor specialiști.

În scurtul timp petrecut alături de CSU Sibiu, Kevin Capers a devenit unul dintre favoriții suporterilor. În meciul câștigat la Oradea, fundașul american a fost cel mai bun marcator al sibienilor, cu 24 de puncte, iar în partida cu Steaua, în 8 minute petrecute pe parchet a totalizat 8 puncte, cu 4 reușite din acțiune.

Din păcate, însă, după ce a făcut întreaga sală să aplaude la un slam dunk de excepție, Kevin Capers a suferit accidentarea care îl va ține departe de teren o vreme îndelungată.   

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

19 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Barnette
    Poate il revedem pe Barnette in Romania?

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      Barnette
      Nu a semnat in Liban sau asa ceva ?

      cu 6 ani în urmă (16.10.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Nu isi permite CSU un jucator ca Barnette, iar in locul lui Capers trebuie adus un combo guard. Un inlocuitor bun pentru Capers ar fi Hardy.
      Pacat, campionatul romanesc a pierdut un super jucator, cu un potential ofensiv fantastic.

      cu 6 ani în urmă (16.10.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      A semnat in Liban si ii place mult acolo deocamdata.

      cu 6 ani în urmă (16.10.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Era de asteptat dupa cum a cazut.
    E trist ca un jucator ca Boone are astfel de interventii cinice, fara sa se gandeasca vreun pic ce repercursiuni pot aparea.

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017)
    • tzontzolino:

      re
      Frate, a sarit la capat. In fractiunea aia de secunda a ales sa se apera ca orice jucator de talia lui.Nu e ALL Star Game sa te uiti la el cum da de sus, mai ales cand esti Boone de 2 m si fizic impunator.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Pacat
    Sa speram ca nu isi va incheia cariera inainte de a incepe. Sa speram ca recuperarea va decurge bine si la anu sa il vedem din nou in Sala Transilvania. In schimb, nu as vrea sa mai vad jucatori de genul lui Boone. Dupa ce l-a pus pe Capers pe targa, acelasi jucator l-a pus la pamant pe Mirel cu un umar aplicat in fata.

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Capers
    Trist, era un jucător aparte, cu un potențial neatins. Regret sincer pt el în primul rand dar și pt Sibiu, care a primit o adevărată lovitura. Cred ca aceasta absenta îi va diminua considerabil șansele de a obține un rezultat bun în acest sezon pt ca la bugetul echipei nu știu ce înlocuitor de valoare apropiata s-ar putea aduce.

    cu 6 ani în urmă (17.10.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    terminati cu Boone
    Am vazut cu totii reluarea, Kapers s-a dus spre dunk si Boone a sarit spre capac, cum orice jucator ar fi facut. Kapers fiind mai firav normal ca nu a putut sa "dea de pamant" cu dunkul si a aterizat prost. Cum adica Boone trebuia sa gandeasca ca asta e mai mic sau sa se dea la o parte? Inteleg ca e jucatorul vostru, chiar parea bun dar asta-i baschetul frate. Ca putea sa incerce un lay-up usor si gata. Inseamna ca voi n-ati vazut faulturi criminale daca o tentativa de capac vi se pare SF...Lasa-ti mandria si judecati neutru faza.

    cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      @tzontzonel, nu cred ca ai vazut nici tot meciul si nici nu ai citit toate comentariile. Dupa ce a vazut ca l-a trimis la spital pe unu mai mic decat el, Boone s-a gandit sa ii aplice un umar in fata, in mod intentionat/premeditar/constient tot unuia mai mic decat el, Mirel Dragoste. Pe reluare se vede foarte clar intentia lui. Sa speram ca a fost un caz izolat si nu vor mai avea de suferit si alti jucatori din cauza lui.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • tzontzolino:

      .
      Markusica, daca nu a fost sanctionat de arbitru cu antisportiv nu vad unde este problema. E un sport de contact pana la urma, hai sa ne luam de toti care provoaca accidentari. Sunteti o echipa mare, nu se termina baschetul cu Kapers. Intotdeauna la dueluri de genul Boone-Dragoste normal ca orice intoarcere a americanului pare un umar in fata celui mai mic de statura. Era si Dragoste pericolul nr.1 si trebuia scos din schema.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @tzontzonel
      Uită-te la reluarea fazei măcar. Boone a venit târziu, din lateral, când Capers era deja sus. L-a împins suficient cât sa nu se mai prindă de inel. Nu mai avea nici o șansă de capac. Și ca să înțelegi, adu-ți aminte de meciul de anul trecut Pitești - Sibiu, când Hardy a dat un dunk peste Marinov, iar acesta, tot întârziat fiind, a ales să-l ferească pe Hardy, deși sărise și el. Două situații similare, dar decizii diferite și consecințe diametral opuse. Capers a ajuns la spital iar Hardy și Marinov și-au dat mâna și au zâmbit.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • tzontzolino:

      re
      Corect cu Marinov pentru ca in situatii de genul bulgarul stia ce ii poate pielea si il stia si pe Hardy. Repet, Boone are alt fizic, nu ii e rusine sa sara la capac desi cum spui tu sigur a sarit direct la fault. Si asta a si facut, pentru ca pe astfel de faze scoti fault si nu 2 puncte.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    @tzontzonica
    Te bagi aiurea pe subiect, e clar ca nu ai vazut meciul si nici reluarea cu blocajul lui Boone la Mirel. Acesta nu s-a intors, era cu fata spre Mirel si cand a ajuns langa el, a intors doar umarul stang spre figura lui Mirel. Despre ce vorbim? Iar explicatia ca daca nu a fost sanctionat cu antisportiv nu vezi unde e problema, e exact ca explicatia ta comunista cu mai bine o singura echipa la o singura disciplina in fiecare oras...

    In fine, pana la urma fiecare crede ce vrea si in ce vrea.

    cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      PS
      Sa speram ca nu o sa mai faca victime, ca deja atunci vorbim de un pattern. Poate a avut o zi proasta.

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • tzontzolino:

      comunism
      Pai nu gandirea ta arata comunism? Eu vreau campioane, tu vrei fiecare oras cu cat mai multe discipline, ca in comunism- toti aveau la fel, nimeni nu se remarca prin nimic. Ideea cu romanul bun la toate e o carte pierduta. De aceea nu avem baschetbalisti romani buni- ca in loc sa manance baschet pe paine- lasa sa faca si o facultate, hai si la volei ca tot saritura inseamna si etc... Legat de subiect: Sunteti asa suparati ca ati pierdut un jucator bun incat nu gasiti o eplicatie logica. Omul a sarit la capac poate chiar direct fault. E foarte corect ce a facut. Explicam logic de ce trebuia sa ii lase un cos gratuit la nivel de baschet profesionist? Ce ii explica la antrenor? Ca i-a fost mila ca poate il lovea? Iti dai seama daca era Watson la 1 75 pe dunk ca il rupea in doua?

      cu 6 ani în urmă (17.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      ....
      una e sa sari la capac, chiar daca faza se termina cu fault si (din pacate) accidentare si alta e sa intri intentionat la fault dupa ce ai fost depasit. Pentru ca asta a facut Boone: dupa ce a fost depasit a incercat sa il dezechilibreze pe Caspers. fara nici o treaba cu mingea.

      cu 6 ani în urmă (18.10.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ok
    Fault de joc, aterizare cu ghinion.

    cu 6 ani în urmă (17.10.2017) Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Așa și LeBron a vrut sa ii rupă piciorul lui Hayward, hai fiți serioși, se întâmpla, este foarte urat și de privit asemenea accidentări dar sa fi in pielea lor, recuperare ușoară .

    cu 6 ani în urmă (18.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!