Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vicecampioana României amendată de către Tribunalul Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.04.2018

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare a cucerit vineri, 27 aprilie, medaliile de argint în Liga Națională de Baschet feminin după ce a fost înfrântă de către ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 la general. Este al 3-lea loc doi obținut de către gruparea sătmăreană după precedentele performanțe din anii 2011 si 2012.

Gruparea de pe malul Somesului a încheiat un sezon în care problemele de natură judiciară au fost la ordinea zilei. Conturile clubului s-au aflat în permanență blocate, în timp ce formația sătmăreană a fost executată silit pentru datorii ce au însumat aproximativ 40.000 de euro.

Tot în ziua în care fetele pregătite de Marius Dobă egalau performanța din 2011 si 2012, Tribunalul Satu Mare amenda clubul condus de Vasile Fogel cu suma de 400 de lei deoarece nu a îndeplinit o serie de obligații impuse de instranță. Mai exact, avocatul CSM Satu Mare a depus la dosarul cauzei o serie de documente ce nu erau traduse în limba română. Pe data de 9 martie, judecătorul cauzei a acordat timp clubului sătmărean să traducă documentele depuse, până pe 23 martie. Desi nu au respectat data limită, sătmărenii au fost păsuiți încă o lună de zile. CSM a ignorat în continuare obligațiile impuse de instanță, iar la termenul din 27 aprilie judecătorul a decis amendarea clubului cu suma de 400 de lei.

În cazul în CSM nu va respecta nici de această dată obligațiile impuse de instanță, clubul riscă sancțiuni suplimentare. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    NU au reusit se depune actele solicitate de instanta, din cauza intocmirii si depunerii reclamatiilor impotriva SEPSI SIC la federatie.Nu era mai bine si mai corect,sa se ocupe de problemele lor judecatoresti-financiare decat sa apuce de incercari necinstite in vederea castigarii unui palmares si performante nemeritate !!

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    In instanta nu castigi ca la masa verde !!!

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!