Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victor Ponta, noul sponsor al Stelei București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.07.2015

Victor Ponta (centru) alături de Virgil Stănescu (stânga) și George Boroi (dreapta) / Foto: Răzvan Păsărică

Într-un mesaj publicat pe o cunoscută rețea de socializare, Victor Ponta a anunțat că începând cu data de 1 august va dona o suma de bani către echipa de baschet Steaua CSM EximBank București. Suma ce urmează a fi donată reprezintă diferența salarială primită de premier în urma adoptării ordonanței privind creșterea indemnizațiilor înalților demnitari. Astfel de la 1 august salariul net a lui Ponta va crește de la aproximativ 6.500 RON la 15.108 RON. Diferența de 8.608 RON, aproximativ 1.900 EUR, va fi donată lunar echipei militare.

Nu m-am razgandit, cred in continuare ca este corect ca demnitarii din Romania (Presedinte, presedintii Parlamentului, ministrii, etc.) trebuie sa aiba un salariu decent, cel putin egal cu alti functionari din subordine si relativ asemanator cu ceea ce se intampla in Europa.

Dar la fel de corect este ca aceasta marire de salariu sa fie facuta in acelasi timp cu salariile celorlalti angajati din sectorul public. Asa ca pot sa mai astept pana vom adopta noua Lege a Salarizarii!

In consecinta, am luat decizia personala ca incepand cu data de 1 August sa donez diferenta de salariu primita prin "faimoasa ordonanta" catre echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joaca dupa multi ani din nou intr-o competitie europeana). Asa am sufletul impacat si fac si un gest simbolic de sprijin pentru echipa si sportul pe care le iubesc atat de mult de peste 30 de ani! 

P.S. - Comentariile "Propagandei" si demagogia unor consilieri prezidentiali care criticau pe la TV masura si acum vor incasa banii cu tupeul deja consacrat imi sunt in acest caz total indiferente!

Pe parcursul sezonului 2014/2015, Victor Ponta a fost a prezență constantă la meciurile susținute pe teren propriu de echipa roș-albastră.

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    penibil
    Imi e scarba ....

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    e clar
    Asta ca sa nu mai avem dubii referitor la "urmasa" Asesoft-ului.
    Deci iar incepem sa ne luptam pt locul 2?
    Referitor la postare anterioara, se pare ca trebuie sa imi cer scuze Clujului - chiar aveti nevoie de o echipa foarte buna sa luati titlul.

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe misub :

    Inlocuitorul lui Iacobescu a sosit!
    Ponta i-a luat locul gunoiului Iacobescu.
    Probabil vor sfarsi la fel. Dupa gratii.
    Imi pare foarte rau de Stanescu ca politizeaza echipa si FRB.
    Inca sunt de parere ca Asesoftul trebuie sa renunte la palmaresul obtinut ca urmare a folosirii unor bani prin fraudarea statului. Voi milita pentru acest lucru.

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Steaua
    Ca sa nu mai fie dubii la FRF tot stelistii sunt la butoane...Paun, Voinescu...la cea de handbal e Dedu, tot fost jucator la Steaua...Jenant in continuare ca politicul trage sforile si rusine lui Stanescu care nu a invatat nimic din cariera lui. Nu e in stare sa aduca sponsori privati sa stea naiba deoparte. PENIBIL.

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    Steaua
    He he și ultimul banutz îl da echipei...penibil,grosul la dat din pix sau comandă din banii contribuabililor nu ca ar fi ceva rău să sponsorizezi o echipă,problemă este cât se șifonează ,hai lăsa ne cu vrajeala asta de 2 lei

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Incet se face dreptate:
    http://www.evz.ro/sebastian-ghita-a-fost-trimis-in-judecata-pentru-dare-de-mita-si-spalare-de-bani.html

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baloo :

    UBT
    Buna echipa : paun, Voinescu , ponta , ionut georgescu ,stanescu !!! Sa nu se mire ca vor fi "aplaudati" la fel ca defuncta ...

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Nu este corect,dar nu va pasa?
    Dupa ce va aproape va triplati salariile(de demnitari) cu lipsa de sensibilitate,aproape cu o atitudine sfidatoare si cu binecunoscuta impasibilitate fata de alte categorii de oameni ai acestei tari,mai aveti si uriasul tupeu de a anunta ca o parte din acei bani ii donati unui club de baschet,plin de sponsori.Avea-ti intreaga mea consideratie daca suma de bani o donati unor batrani sau copii ce chiar aveau nevoie de acesti bani si care puteau fii usor identificati in mediul social.Putred mi se pare faptul ca spiritul de fair-play s-a cam dus pe apa sambetei.Fata de celalate competitoare,nu este corect ca un bugetar sa doneze o parte din salariu unei asociatii sportive.Iar anuntarea publica a acestui lucru poate forma o parere gresita,sau poate indica directia spre care,indirect,unii vor pasii.

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!