Stiri Acvile

Victorie și pentru naționala feminină a României în a doua zi de la Balcanic Next Star 2018

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.12.2018

Echipa feminină U16 a României a obținut a doua victorie consecutivă la Balcanic Next Star 2018. Sportivele antrenante de Mădălin Piperea și Marian Enache nu au avut nicio emoție în fața Bulgariei, echipă de care a trecut cu scorul de 55-29, pe sferturi 12-5,18-7, 18-9 și 7-8.

Paloma Cucu a fost cea mai bună jucătoare din tabăra noastră cu 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Anisia Croitoru (foto) a terminat în double-double cu 10 puncte și 13 recuperări. Au mai marcat: Cătălina Ion - 9 puncte, Alexandra Gheroghe - 6, Alexandra Salupa - 6, Daria Brașovan - 5, Laura Bota - 4 și Adrienn Ioachim - 2.

Valentina Veselinova a fost singura jucătoare a Bulgariei care a marcat peste 5 puncte și a încheiat jocul cu 7 puncte și o recuperare în 11 minute pe trecute pe parchet.

În ultimul meci din grupă, România va întâlni Ungaria, mâine, 14 decembrie.
 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!