Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie clară pentru BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
04.02.2018

bcm u pitesti dinamo

BCM U Pitești a trecut de Dinamo București în ultima partida a etapei a XVII-a din LNBM, scor 115-65.

Hristu Șapera a început cu Kostoski, Troupe, Ciotlăuș, Nicoară și Agafonov. De partea cealaltă Dinamo a jucat în primul 5 cu Iliescu, Stănescu, Casale, Cioacătă și Bîrloveanu. Piteștenii nu au dat nicio șansă juniorilor lui Dan Niculescu și au condus meciul de la un capăt la celălalt. Argeșenii au câștigat toate sferturile cu 31-14, 28-23, 31-17 și 25-11.

Cel mai bun marcator al Piteștiului a fost Porter Troupe, care a reușit 23 de puncte cu 3/3 de la 2 puncte și 5/5 de la trei puncte. De asemenea, Alexander Kostoski a adunat 21 de puncte iar Laszlo Lazar a reușit un double-double, cu 12 pct și 10 recuperări. De partea cealaltă Amedeo Casale a adunat 14 pct și 6 recuperări, Cornel Cioacătă 13 pct și 8 recuperări iar Andrei Iliescu 9 pct și 10 recuperări.

Cu această victorie BCM U Pitești ajunge la 10 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Dinamo a încasat a 17-a înfrângere.

Etapa viitoare Dinamo va primi vizita lui SCM U Craiova în timp ce BCM U Pitești va juca împotriva celor de la Poli Iași.

*foto: facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Comentator
    Nu am apucat sa vin la sala, dar am vazut meciul la TV. Din pacate, comentatorii de la DigiSport numai in gafe o tin, fara a se informa cine joaca si cum joaca. La Dinamo, cu echipamentul lui Neagoe a jucat Petrescu, junior crescut la LPS in oras la noi. Comentatorul, de cateva ori, de Mircea Neagoe a zis. In alta ordine de idei, un test util, speram sa jucam bine si cu Clujul. Ors mi se pare bun pentru rezerva lui Ciotlaus. Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (05.02.2018)
    • pipzn:

      Comentatori
      Din ce am citit si prin alte parti, de cateva saptamani TVR a interzis unora dintre angajatii sai sa mai colaboreze cu alte televiziuni. Pentru partea de sport, de exemplu, inainte aveau voie cu conditia de a mentiona de cateva ori pe parcursul comentariilor ca sunt "jurnalisti TVR" (Da, era deranjant dar era parte din contract). Asadar DigiSport a ajuns sa apeleze la ceva solutii de avarie, adica persoane care in mod clar nu prea au avut tangente cu baschetul si cu jucatorii din campionatul nostru. Ei aveau doar o lista cu numere si nume de jucatori si de aici confuzii ca cele pe care le-ati semnalat si dvs. De exemplu, la Cluj, Lapornik a preluat numarul lui Kariniauskas si cateva minute bune asa a fost numit in primul meci in care a jucat si a fost si transmis la TV; dupa venirea lui Kalve la Galati, am vazut un meci in care aproate intregul prim sfert Kalve a fost numit altcumva. Nu am obiceiul sa stau la vanat "ciudatenii" asa ca fara alte detalii, la un meci televizat am auzit pana si expresia "a degajat balonul". Asta este, poate la un moment dat ceea ce e acum FRB TV va deveni un canal cu comentatori proprii si Digi sau alta televiziune va plati pentru dreptul de retransimtere fara sa mai fie necesar sa aiba si comentatori.

      Pe de alta parte nu stiu cine se ocupa cu actualizarea informatiilor despre echipe, pentru ca se intampla si la case mai mari. In primul sezon dupa plecarea lui Marcel Tenter, in meciurile din cupele europene, acesta mai figura (inclusiv pe grafica de la TV) ca antrenor principal la "U".

      cu 6 ani în urmă (05.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Kalve a fost Milos Pesic pt un sfert intreg:)). Bn ca nu a zis ca a trecut in cariera si pe la Timisoara, Oradea sau Cluj:)))

      cu 6 ani în urmă (05.02.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!