Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie clară pentru Steaua în duelul cu BCM U Piteşti

Eduard Popa

Eduard Popa
12.04.2017

steaua_pitesti

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit o victorie impresionantă în faţa celor de la BCM U Piteşti, scor 84-61, în primul meci al seriei din prima rundă de playoff a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Meciul a început cu un coş de 3 puncte al lui Kostoski. Gazdele au replicat însă cu un run de 12-2, şi după minute conduceau deja cu 7 puncte. Elevii lui Şapera au venit la doar 2 puncte (16-14), dar gazdele s-au desprins pe final de sfert, iar după 10 minute scorul indica deja 27-18. Al doilea sfert a început cu multe inexactităţi tehnice, iar după 6:40 minute cele două echipe înscriseseră câte 5 puncte de fiecare. Dudzinski a rupt însă monotonia cu un coş de 3 puncte, Negoiţescu a reuşit două coşuri consecutive, în timp ce de partea cealaltă Gabric a adus o rază de speranţă pentru argeşeni, care intrau la pauză cu un dezavantaj de 11 puncte, scor 41-30.

Sfertul trei a fost însă de coşmar pentru piteşteni. O ratare pe doi paşi, care putea să îi aducă la o diferenţă de 8 puncte, s-a transformat în 5 puncte marcate de Malesevic, după ce Hunter a primit un fault tehnic iar sârbul Stelei a reuşit un coş de 3 după ce a transformat cele două libere. De aici meciul a scăpat de tot din mână oaspeţilor, care s-au trezit la 19 puncte în spatele adversarei după trei sferturi (65-46). Cu soarta meciului deja pecetluită, ultimul sfert a consemnat doar o ceartă balcanică între Malesevic şi Mladenovic, în urma căreia primul a primit tehnic iar al doilea a fost scos din sală, dar şi accidentarea lui Vlad Negoiţescu, care din primele informaţii a fost lovit în zona feţei.

Scor final 84-61 iar Steaua începe cu dreptul playoff-ul LNBM.

Malesevic a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 16 puncte şi 7 recuperări, în timp ce Dudzinski a reuşit 13 puncte şi 8 recuperări, Vlad Negoiţescu 13 puncte, 5 intercepţii!, iar Maurice Curry 13 puncte şi 6 pase decisive. De partea cealaltă Pavel Marinov a înscris 20 de puncte iar Vince Hunter 13 puncte şi 9 recuperări.

Duelul din prima rundă de playoff se desfăşoară pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Cel puţin un meci se va juca şi în Trivale, în timp ce un posibil meci cinci va avea loc tot în Capitală. Meciul doi va avea loc joi, 13 aprilie, de la ora 20:00, tot în Capitală.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Din pacate nu am fost la meci. Era de asteptat sa nu avem sanse fara Tudor. Am vazut un arbitraj foarte slab spre mediocru. La descalificatorul lui Mladenovic trebuia sa fie sanctionat asemanator si Malesevic (care a provocat clinciul). Nu mai vorbesc de faulturi nefluierate, prea multe in defavoarea noastra, pasi la Marinov. Iar poza aceasta chiar ne arata un fault neacordat la interceptia lui Curry. Poate facem surpriza joi. Hai Pitesti

    cu 7 ani în urmă (12.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!