Stiri

Victorie clară pentru U-BT Cluj în fața celor de la Istanbul BBSK

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca s-a impus fără nicio emoție în fața turcilor de la Istanbul BBSK, scor final 90-69, în primul meci din Grupa E a FIBA Europe Cup. Scorul pe sferturi a fost 30-16, 20-24, 17-13, respectiv 23-16. 

Cei mai buni oameni ai Clujului în acest meci au fost Sakic cu 21 de puncte, urmat de Kromah cu 20 și Barro cu 19. De cealaltă parte, de la turci, M. Thompson cu 24 de puncte marcate a fost cel mai bun marcator. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei! 

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    baschet a la Cluj
    Meci MARE!

    cu 6 ani în urmă (18.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Cluj
    Felicitari! O echipa ce va ne va reprezenta asa cum trebuie in cupele europene. Pitestenii luasera foc ca au pierdut ai nostri acolo la diferenta aia mare, uite ca si altii pleaca cu multe puncte incasate! PS: Comentatorul parea putin deconectat de la meci, incurca jucatori, nu stia diferenta de scor.. Pacat de Stefan Leca si Abramescu!

    cu 6 ani în urmă (18.10.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Meci mare!
    La ce au aratat in seara asta, echipa e clar peste cea de anul trecut! Sakic peste Moldoveanu, Kromah peste Dykes, mai ales pe faza defensiva, romanul Watson peste Adamovic, Olah peste Toth, chiar daca el n.a prea aratat mare lucru. Kuti clar a crescut in joc-si el mai ales in aparare. Doar Grey asta e sub potentialul echipei, dar el probabil va pleca in iarna, cand reintra Rasic. Kariniauskas, desi multi il lauda, nu mi.a placut si nu.mi place. Dar e parerea mea. Barro, si el, parca mai bun decat in campionatul trecut.
    Si cand te gandesti ca dupa meciul cu Timba au fost destui care au criticat. Dar, "heitarii" n.au remarcat ca atunci cand s.au apucat sa joace baietii au recuperat 15 puncte in 5 minute. Probabil ca la Timisoara Silva a exersat ceva scheme de joc si nu i.a prea pasat doferenta de scor.

    cu 6 ani în urmă (18.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      Re
      Foarte mare dreptate ! Inafara de Gray si putin Kariniauskas echipa arata foarte bine , daca din iarna revine Rasic si Kariniauskas se “maturizeaza” ca stil de joc(sau se face un transfer bun in locul lui ) .. vom fi o mare problema si in eurocup . Dar am o mare intrebare Kalnichenko chiar si ca roman , nu e o cauza pierduta ?

      cu 6 ani în urmă (18.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca carter:

      Kalnichenko
      Mie kalnichenko mi se pare chiar un jucător bun, are mâna de Cos buna dar din păcate e greu sa joace la ce lot avem. Gray într-adevăr modest, așteptăm revenirea lui rasic. Kariniauskas la fel nu mi se pare cine știe ce jucător dar cred ca este mai ieftin și de aceea este păstrat ca back-up pentru Watson folosindu-se banii pentru restul jucătorilor

      cu 6 ani în urmă (18.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ..
      Deacord cu tine @carlos_cj. Momentan Gray nu se ridica la nivelul echipei si poate nu o sa fie pastrat in loc. Cine stie ce transfer o sa reusim in locul lui.

      Mie imi place mult Kariniauskas si cred ca o sa fie un component important al echipei in sezonul asta. Ii trebe putina incredere si totul e ok. Parerea mea e ca Olah merita jucat mult mai mult. E cu 10 clase peste Toth.

      cu 6 ani în urmă (18.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      V
      Dar cu 3 clase sub Barro

      cu 6 ani în urmă (19.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      @ ARK
      Sunt perfect de acord cu tine. Nici nu poti sa il compari pe Olah cu Barro, dar ceea ce voiam eu sa subliniez e ca i se poate acorda mai mult credit pentru ca e chiar un jucator bun care poate sa il inlocuiasca pe Barro 10 minute cu brio.
      Aseara Silvasan a preferat sa-l joaca pe Torok pe 5. Eu nu zic ca Roli nu joaca bine si pe 5, dar mi se pare ca si Olah merita o sansa.

      cu 6 ani în urmă (19.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!