Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie cu emoții pentru Olimpia CSU Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
26.03.2017

Olimpia CSU Brașov s-a impus în fața celor de la Phoenix Galați, scor 74-72, într-o partidă ce a contat pentru sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea de sub Tâmpa a început sub semnul echilibrului, cele două echipe aflându-se la egalitate după primele trei minute de joc, scor 6-6. Până la finalul actului inaugural, echipa gazdă s-a distanțat la 13 puncte, scor 25-12. Actul secund a aparținut fetelor lui Eugenio Rodrigues care au reușit să reducă din handicap, scorul pauzei fiind 41-34.

După revenirea de la cabine, elevele lui Dan Calancea s-au distanțat din nou pe tabelă, scor 56-40, cu aproximativ patru minute rămase din act. Înaintea ultimelor zece minute de joc, echipa de sub Tâmpa avea un avantaj de zece puncte, scor 61-51. Gălățencele au reușit să reducă din handicap în ultimul act al confruntării, venind la o singură posesie în spatele adversarului, scor 68-66. În ultimul minut de joc, Romina Filip și-a adus echipa în avantaj, scor 70-72. Brașovencele au egalat prin Houser, urmând ca Nelson să rateze aruncarea din afara semicercului. Biljana Pesovic a marcat coșul decisiv și a adus victoria Olimpiei CSU Brașov.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 19 la care a mai adăugat 10 recuperări și o pasă decisivă. Kristina Higgins a reușit un double-double cu 17 puncte, 24 de recuperări și 3 pase decisive. Michaela Houser a terminat în double-double cu 12 puncte, 6 recuperări și 10 pase decisive.

De partea cealaltă, Romina Filip a terminat partida în double-double cu 25 de puncte, 15 recuperări și 3 pase decisive. Kerah Nelson a reușit și ea un double-double cu 13 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!