Stiri

Victorie dramatică pentru Oklahoma City Thunder

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2017

oklahoma philadelphia

Oklahoma City Thunder a reușit să câștige contra celor de la Philadelphia 76ers, scor 119-117, după un meci thriller, cu trei reprize de prelungiri.

Carmelo Anthony a avut un start foarte bun pentru Oklahoma, care a intrat la pauză cu un avantaj de 8 puncte, scor 55-47. În sfertul patru OKC avea un avans de 11 puncte, dar ofensiva a stagnat în ultimele 5 minute, iar Joel Embiid a readus Philadelphia în meci. La capătul celor 48 de minute, cele două echipe au intrat la egalitate, scor 94-94.
În reprizele de prelungiri MVP-ul ligii, Russell Westbrook, s-a trezit după un meci foarte slab. Astfel, Russell a înscris 15 puncte în cele trei reprize de overtime, inclusiv un assist către Andre Roberson care s-a dovedit a fi hotărâtor pentru soarta meciului. 

Westbrook a avut al 10lea triple double al sezonului, cu 27 de puncte, 18 recuperări, 15 pase decisive, dar și 10/33 din acțiune, 5/12 la libere și 6 turnovers în 52 de minute. Paul George și Carmelo Anthony au reușit fiecare câte 24 de puncte. De partea cealaltă Joel Embiid a adunat 34 de pct, 8 recuperări și 6 pase decisive cu 2 capace, ambele la Russell Westbrook pe finalul primelor două reprize de prelungiri.

După acest meci ambele echipe ajung la un palmares de 14-14.

*foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate