Stiri

Victorie extrem de importantă pentru Energia Târgu Jiu în Italia!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2015

Watson a marcat coşul victoriei - Foto: fibaeurope.com

CS Energia Târgu Jiu a izbutit o victorie extrem de importantă în deplasarea din Italia. Elevii lui Antonis Constantinides s-au impus în faţa locului 5 din prima divizie italiană, Enel Brindisi, cu scorul de 78-76. Performanţa a venit în urma unui buzzer-beater marcat de gătre Giordan Watson. Succesul gorjenilor cântăreşte foarte mult în economia calificării, fiind prima victorie obţinută în deplasare de o grupare din Grupa I. 

Milosevic a fost principalul marcator al oaspeţilor cu 23 de puncte şi 14 recuperări, Watson având 16 puncte, 3 recuperări şi 6 pase decisive în timp ce Glyniadakis a înregistrat 16 puncte şi 9 recuperări. De la gazde James a avut 22 de puncte şi 7 recuperări.

În urma acestui rezultat Energia Târgu Jiu ocupa prima poziţie în Grupa I având o şansă foarte bună de a accede în faza următoare.

Vom reveni cu mai multe detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Mentalitate...
    Cum ramane domnule "mare" antrenor Constantinides cu " nu ne intereseaza rezultatul, ca oricum nu ai cum sa castigi la Brindisi"?...
    Felicitari Energia !!!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • YMCA alin67:

      antrenor
      Daca reusesti sa-ti motivezi jucatorii dupa ce ai pierdut la peste 20 de puncte cu o echipa teoretic inferioara urmatoarei adversare,chiar spunandu-le ca rezultatul nu conteaza,inseamna ca esti antrenor.Nu neaparat mare,dar antrenor. In alta ordine de idei,trebuie sa remarc arbitrajul,fara tehnice si antisportive acordate aiurea, fara "primadone"(pe scurt,fara Ciulin),chiar daca uneori, datorita patimei,am considerat ca s-au acordat cel putin 5% gazdelor. Dar FIBA nu comanda,precum FRB,cine sa mearga mai departe intr-o competitie.

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Strict mentalitate
      Mda, ma refeream strict la mentalitate, insa poate asa mi se pare ca s-a scos, pentru ca recunosc si am mai spus-o, imi e antipatic, efectiv, nu imi place felul lui si modul in care reactioneaza pe banca, asta e, dar nu e momentul sa insistam pe asta sa nu acoperim o asemenea performanta frumoasa. Referitor la arbitraj, nu stiu de ce te miri, stie toata lumea ca e diferenta ca de la cer la pamant intre ejectia de arbitraj de la noi si cea de afara, asa ca nu e nevoie sa bati apropouri referitoare la meciul de cupa:)

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Felicitari!
    Neasteptata victorie dar uite ca se poate daca iti doresti pana la capat. Multa bafta in continuare!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @alexCSU
    Gresesti profund. Omul si-a vazut lungul nasului, chestie de bun simt.Cati au crezut in victoria Energiei la Brindisi ? Nici macar noi, fanii infocati. Asa ca lasa-l in pace pe Antonis.Iar cand spui mare in ghilimele...hmmm...ma gandesc la Perisic, ,,marele vostru''...dar ce s-ar face fara Vulc ?Ia-o ca un sfat prietenesc...dupa meciul de cupa, nu mai faceti voi, sibienii,aprecieri asupra Energiei...e mai bine asa...

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      ...
      Eu ma bucur sincer de performanta asta, acuma daca pe tine te deranjeaza, problema ta. Nu era vorba nici de Perisic, ca ar fi mai grozav, ci efectiv de o declaratie data. Nu are nici o legatura cu, meciul de cupa, asa ca nu e nici un motiv de suparare, tot prieteneste iti spun si eu, daca din cauza unor arbitrii idioti, tu sau altii aveti vreo fustrare sau o problema cu sibienii sau echipa CSU, atunci pacatul vostru sa fie, nu depindem noi de respectul vostru sau invers, dar nu o sa ma opreasca nimeni sa nu ma bucur de o performanta europeana a unei echipe romanesti.

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Robert :

    Senzational
    Superb meci, superba victorie!Lupta pana in ultima secunda!Ati invins o echipa cu mari mari talente, nume extrem de grele in baschetul european.Multe felicitari din partea mea de aici de la Oradea!Ati trecut pe primul loc in grupa voastra de EuroChallenge momentan, ar fi superb pentru Romania daca v-ati califica cat mai departe in aceasta competitie.As fi vrut si Asesoftul sa faca acelasi lucru dar misiunea lor e chiar si mai grea decat a voastra si mari sanse nu prea mai au din pacate, dar ati ramas voi sa sustineti tara, chiar daca pe teren au jucat aproape tot meciul numai straini, dar conteaza foarte mult ca bazele s-au pus aici in tara, un grup de oameni talentati au gandit o echipa foarte buna!

    Felicitari inca odata si mult succes in continuare!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Energia01 :

    Victorie
    Frumos meci,mare victorie!Cand jocul se termina in ultima secunda cu un cos superb si vitoria este parca mai frumoasa.Bravo baieti!Bravo watson!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!