Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie fără emoții pentru BC Mureș pe terenul vicecampioanei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.02.2015

LNBM

Etapa 21

65-87

Arena „Antonio Alexe” Oradea

 11-9  Statistică  10-9

BC Mureș Târgu Mureș a obținut o victorie extrem de importantă, dar în același timp una destul de lejeră, în fieful vicecampioanei CSM-U Oradea, scor 87-65, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a din LNBM. Bihorenii au fost o pradă ușoară pentru mureșeni, dat fiind faptul că din lotul trupei roș-albastre au lipsit foarte multe nume importante, accidentați și suspendați. 

Baschetbaliștii pregătiți de Audrius Prakuraitis s-au aflat la timona jocului pe întreg parcursul celor 40 de minute. Oaspeții și-au adjudecat pe rând primele 3 ale sferturi ale confruntării. Primele 20 de minute au fost câștigate cu 17-12 și 26-18, iar scorul la pauza mare era 43-30 pentru alb-albaștri. După revenirea de la vestiare, BC Mureș a continuat în aceeași notă, impunându-se și în actul 3 cu 26-16, în timp ce ultimul l-a cedat cu 18-19. Meciul s-a terminat cu o victorie categorică a formației din Târgu Mureș la 22 de puncte diferență, scor 87-65. 

Punctele echipei câștigătoare au fost marcate de Kyndall Dykes 18, Vaidotas Peciukas 17 (5 recuperări), Ivan Ivanovic 13 (10 recuperări), Filip Adamovic 13 (8 pase decisive), Ousmane Barro 9 (7 recuperări), Goran Gajovic 7, Laszlo Polyak 6, Laszlo Lazar 2 și Andrei Căpușan 2. De cealaltă parte, de la Oradea au punctat Radovan Markovic 14, Salih Nuhanovic 13 (5 recuperări), Daniel Dillon 9 (6 recuperări, 6 pase decisive), Rareș Pașca 9, Aleksandar Vlahovic 8, Ante Krapic 7 (5 recuperări), respectiv Vlad Corpodean 5.

În urma acestei victorii obținute la Oradea, BC Mureș Târgu Mureș a acumulat 29 de puncte în clasament, având 10 meciuri câștigate și 9 pierdute, cu un joc mai puțin disputat decât CSM-U, care are 31 de puncte, 11 victorii și 9 înfrângeri. Runda viitoare, BC Mureș va da piept pe teren propriu cu CSU Sibiu, în timp ce gruparea din Oradea va juca în fieful celor de la Gaz Metan Mediaș. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!