Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie fără emoții pentru BCM U Pitești în fața celor de la BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.03.2018

Baschetbaliștii de la BCM U FC Argeș Pitești s-au impus fără drept de apel în partida disputată pe teren propriu în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș la 51 de puncte diferență, scor final 111-60. 

Băieții pregătiți de Hristu Șapera au intrat foarte hotărâți în meci să tranșeze victoria încă din start, fără a mai avea emoții pe parcurs. Sfertul inaugural a fost adjudecat astfel de argeșeni cu un clar 28-15. Sfertul secund a fost unul ceva mai echilibrat cu echipa vizitatoare mai incisivă, dar și de această dată gazdele din Trivale au reușit să câștige secvența cu un parțial de 26-21. S-a intrat la vestiare cu un ecart de 18 puncte al celor de la Pitești, scor 54-36. 

După revenirea de la vestiare, BCM U FC Argeș Pitești a apăsat și mai tare pedala de accelerație, reușind să se desprindă și mai tare, iar problema învingătoarea nu mai putea fi pusă deloc. Sfertul cu numărul 3 s-a încheiat cu un sec 34-13 de partea piteștenilor, care în urma unui joc ofensiv impecabil și cu multă atenție în defensivă au intrat în decisiv având un avantaj de 39 de puncte, 88-49. Având în considerare proporțiile scorului și adversarul avut în față, Hristu Șapera a început să ruleze tot lotul avut la dispoziție. Chiar și așa tot gruparea gazdă a controlat jocul și în sfertul 4 pe care l-a câștigat cu 23-11 și implicit partida la 51 de puncte diferență, scor final 111-60. 

Punctele Piteștiului în acest succes categoric au fost marcate de Marius Ciotlăuș 17, Raymond Russel 16 (11 recuperări), Andriy Agafonov 15, Titus Nicoară 14, Mihai Căprărescu 10, Jonathan Person 10, Alexander Kostoski 8, Szabolcs Santa 8, Vlad Corpodean 6, Sandor Ors Kilyen 5 și Lucian Chirof 2. De cealaltă parte, de la Mureș au punctat Alin Borșa 23, David Anegi 20, Tudor Girbea 7, Norbert Steff 6, Krisztian Tar 2, respectiv Vlad Porime 2. 

În urma acestui rezultat, BCM U Pitești a ajuns la un bilanț de 12 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Mureșul are acum 6 meciuri câștigate și 12 pierdute. Etapa viitoare, Piteștiul se va duela în deplasare cu Oradea, în timp ce Mureșul va primi vizita celor de la Sibiu. 

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!