Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie facilă pentru Olimpia CSU Brașov în fața lui BCM Danzio Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.01.2016

Olimpia CSU Brașov a avut o misiune ușoară în partida de pe teren propriu jucată în fața lui BCM Danzio Timișoara. Chiar și în absența lui Dan Calancea de pe banca tehnică, suspendat după incidentele de la Alba Iulia, formația de sub Tâmpa s-a impus clar, marcând de două ori mai multe puncte decât adversarul.

Partida de la Brașov a fost una fără istoric, iar după prima repriză soarta meciului era decisă. Gazdele au câștigat primele două secvențe cu 30-18, respectiv 24-11, asigurându-și un avantaj liniștitor pentru partea secundă a meciului. În partea secundă s-a jucat după același tipar chiar dacă Olimpia și-a rulat tot lotul. Cu fiecare sfert câștigat la minim 12 puncte diferență, Olimpia CSU Brașov a obținut un succes așteptat în fața lui BCM Danzio Timișoara, 100-48.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună jucătoare a confruntării cu 20 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Carla Bartee a terminat cu 15 puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive, iar Ana Ferariu a contribuit cu 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive.

Briana Wilson a fost singura „timișoreancă” care a trecut de borna celor 10 puncte. În plus, americanca a terminat în double-double, 16 puncte și 10 recuperări.

După acest rezultat, Olimpia CSU Brașov a ajuns la un record de 14 victorii și 2 înfrângeri, asigurându-și poziția secundă din clasament la finele sezonului regulat. De partea cealaltă, BCM Danzio Timișoara ocupă poziția a 9-a în clasamentul LNBF cu 5 victorii și 10 înfrângeri.

foto: Ionuț Buharu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!