Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie facilă pentru Olimpia CSU Brașov în fața lui CS Nova Vita Târgu Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.01.2015

Olimpia CSU Brașov a făcut instrucție pe teren propriu în partida disputa contra lui CS Nova Vita Târgu Mureș. Partida care a contat pentru etapa cu numărul 18 a Ligii Naționale. După acest succes, Olimpia CSU Brașov a ajuns la 11 victorii și 7 înfrângeri consolidându-și astfel poziția a 7-a în clasament. De partea cealaltă, Nova Vita a ajuns la a 12-a înfrângere și se îndepărtează de locurile de play-off.

Soarta partidei s-a decis încă din primul act. După un start echilibrat, cele două echipe au ajuns la 4-4 după 5 minute de joc. A urmat ca uraganul Olimpiei să intre în acțiune. Pânâ la finalul sfertului, brașovencele au mai pus 20 de puncte pe tabelă pentru 24-6 după 10 minute. Și actul secund a decurs în același mod, cu Olimpia CSU Brașov la timonă. Britney Jones a fost de neoprit în prima secvență, americanca marcând 37 de puncte. Astfel după 20 de minute de joc, echipa gazdă avea un avantaj liniștitor, scor 53-21. Chiar dacă după pauză Dan Calancea a rulat tot lotul pe care-l are la dispoziție, Olimpia CSU Brașov a controlat jocul. și ultimele două sferturi au fost câștigate cu lejeritate de formația de sub Tâmpa care a fost aproape de a ajunge la borna celor 100 de puncte marcate. Scorul final al partidei a fost 95-46 (24-6, 29-15, 19-8, 23-17).

Britney Jones a fost principala realizatoare a meciul cu 39 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Carla Bartee a terminat în double-double cu 12 puncte, 13 recuperări plus 2 pase decisive. Sonia Ursu a jucat și ea excelent fiind aproape de tripe-double cu 6 puncte, 7 recuperări și 9 pase decisive.

Young a fost cea mai bună jucătoarea a formației din Târgu Mureș cu 14 puncte și 10 recuperări. Ea a fost urmată de Ashley Adams cu 13 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!