Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie importantă pentru SCM U Craiova în fața celor de la BC Timișoara

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.02.2015

SCM Universitatea Craiova încă speră să prindă pe ultima sută de metri un loc care să le perimită să joace din nou în play-off după victoria din seara aceasta contra celor de la BC Timișoara. Leii din Oltenia au fost mai buni decât leii din Banat și au câștigat cu scorul de 68-59. Pe sferturi  19-21, 17-17, 16-6, 16-15.

Oaspeții au început mult mai bine jocul din Bănie și au terminat în avantaj primul sfert al partidei. Mai mult, bănățenii s-au desprins la 7 puncte la începutul celei de a doua secvențe din prima repriză, 29-36, diferență care s-a menținut și cu un minut înainte de pauza mare, 31-38. Finalul a aparținut gazdelor, care s-au apropiat la doar o posesie, 36-38.

Sfertul al treilea a fost cel care a făcut diferența, 16-6 pentru trupa Mandic și înainte de ultimele 10 minute craiovenii aveau 8 puncte avantaj, 52-44. Ultimaa perioadă a jocului a fost echilibrată și Craiova obține o victorie extrem de importantă în economia finală a clasamentului.

Meciul de la Craiova a fost și plin de durități, fostul jucător al oltenilor, Bogdan Popescu a început jocul în aplauze și l-a terminat în huiduielile întregii asistențe pentru jocul dur prestat.

Pentru Craiova, Milivoje Bozovic a terminat meciul în double- double cu 14 puncte și 12 recuperări, Travis Bureau a totaliat 12 puncte ți 8 recperări, iar Djordje Micic a adăugat 13 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive. În replică, de la BC Timișoara, Bogdan Popescu a realizat double-double cu 13 puncte și 13 recuperări, iar Milos Pesic a pus la statistică 19 puncte și 9 recuperări.

În urma acestui rezultat SCM U Craiova ajunge la un bilanț de 6-11, iar Timișoara are la general 10-8.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe adrian68 :

    Hai Craiova !!
    Felicitari echipei pentru ca a luptat pentru aceasta victorie care ne da o gura mare de oxigen in iesirea din lupta de la retrogradare si inca aprinde flama unei sperante de prindere a unui loc de play-off.Arbitrajul catastrofal ( cum ne-am obisnuit ) cu greseli de o parte si de alta.Cat despre Bogdan Popescu... fara cuvinte comportamentul lui.Hai Craiova , marti seara o victorie in Liga Balcanica si ne calificam in semifinale

    cu 9 ani în urmă (14.02.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vibe21 :

    MMA
    Popescu in seara asta s-a crezut intr-o gala de MMA , nu a avut treaba cu baschetul. A fost aplaudat la revenirea in polivalenta si a plecat huiduit, iar arbitrajul a fost unul oribil!

    cu 9 ani în urmă (14.02.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova @Cd12 :

    Popescu
    Cea mai mare dezamăgire... L-a umplut de sânge pe Santa si nici nu s-a uitat la el să vadă în ce stare e, apoi pe Micic... Un jucător pe care l-am apreciat, dar din pacate s-a dovedit a fi un huligan!!! "Pumnul meu minte nu are" i se potriveste de minune! Cea mai mare dezamagire, respect Mirko Kovac, un jucător care merita tot respectul nostru, al craiovenilor, poate îi da câteva lectii de bun simt si fostului coleg de echipa...

    cu 9 ani în urmă (15.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!