Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie mare pentru BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
01.02.2017

După Steaua, BC SCM Timișoara face o nouă victimă de top din Liga Națională. Formația antrenată de Tudor Costescu a învins în această seară campioana României, CSM CSU Oradea. Partida s-a încheiat la scorul de 85-84 și a necesitat nu mai puțin de două reprize suplimentare.

Confruntarea disputată la Sala Constantin Jude a avut un start echilibrat, astfel că echipele au oferit puține realizări pe tabela de marcaj. Oradea a fost mai inspirată și a mers la 15-7, însă Timișoara a revenit imediat grație coșurilor izbutite de Mladen Jeremic și Jonte Flowers. Americanu la fost, de altfel, omul meciului, din moment ce a făcut șah-mat defensiva adversarilor prin reușite de la mare distanță. De partea cealaltă, gruparea bihoreană a răspuns prin Sean Deninson, excelent în spațiul de trei secunde.

Combatantele au mers cap la cap până în minutul 36 al încleștării. Atunci, Mladen Jeremic a scuturat plasa din spatele arcului de cerc și a dus-o pe Timișoara la opt lungimi, 67-59. Bobe Nicolescu a izbutit un coș vital de trei, în timp ce Zeno a egalat la 69, cu 27 de secunde rămase din meci. S-a intrat apoi în două reprize suplimentare, acolo unde Timișoara a ieșit învingătoare.

Jonte Flowers a izbutit 22 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Mladen Jeremic a strâns 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Milos Komatina a contribuit prin 12 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, Sean Denison a contabilizat 20 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Muhamed Pasalic s-a remarcat prin 17 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Martin Zeno a reușit 13 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

*Foto: Facebook BC SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    faina treaba
    U a fost foarte aproape sa o incaseze la Craiova, Steaua a mancat bataitza de la Dinamo iar Oradea de la TM. Asa da campionat :)

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!