Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru BC CSU Sibiu în amicalul de la București cu Athletic Constanța

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.09.2018

BC CSU Sibiu a obținut o victorie convingătoare în primul meci amical disputat la București în Arena de Baschet. Trupa lui Dan Fleșeriu a trecut de BC Athletic Constanța la 37 de puncte diferență, scor final 96-59. 

Victoria ardelenilor a venit în condițiile în care la pauza mare tabela de marcaj indica un avantaj de 26 de puncte în favoarea acestora, scor 56-30. De asemenea, Sibiul nu a beneficiat de aportul jucătorilor Lucas Tohătan și Mirel Dragoste, convocați la lotul național. 

Punctele victoriei sibiene în acest duel au fost marcate de Philmore 32, Falker 16, Tamulis 13, Hardy 12, Gavriloaia 10, Gheorghe 5, Pratt 4, Cooper 3, respectiv Brosser 1.

Pentru BC CSU Sibiu urmează tot un amical la București, astăzi, cu începere de la ora 16:00, împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova, echipă care ieri a dispus de reprezentativa de seniori a României, scor final 78-72. 

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    E clar că saltul de valoare e greu de făcut și probabil va lua mai mult de un an. Echipele din ultimele două grupe vor avea nevoie de bani, răbdare și muncă pentru a se bate cu cele din prima grupă. Philmore e aparent singurul care a luat meciul în serios, iar Cooper, ca de obicei, vine din vacanță ca din vacanță, adică nepregătit... Dar avem timp.

    cu 5 ani în urmă (13.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!