Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru BC Timişoara în primul meci de pregătire

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.08.2015

Una dintre reprezentatele României în FIBA Europe Cup, Baschet Club Timişoara, a jucat azi primul meci din campania de pregătire a noului sezon în compania sârbilor de la Proleter Naftagas Zrenjanin.

Formaţia pregătită de Dragan Petricevic a trecut clar de echipa din eşalonul secund al Serbiei la 22 de puncte diferenţă, scor final 89-67

Punctele Timişoarei în acest duel au fost marcate de Low 14 (4 pase decisive), Shiloh 14, Nikolov 12, Barovic 10 (7 recuperări, 5 pase decisive), Milosevic 10, Milencovici 10, Smith 9 (5 recuperări), Popa 8 şi Toth 2 puncte.

Pentru bănăţeni va urma acum o serie de meciuri amicale în Slovacia în zilele de 26 și 27 august cu MBK Komarno, respectiv Patrioti Levice. Ulterior, „Leii”  își vor muta tabăra în Austria pentru amicalele cu Oberwart Gunners, Furstenfeld Panthers și Gussing Knights. De asemenea, Timişoara îşi va prezenta lotul într-un meci de gală, în data de 7 august, la Timișoara, în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad. 

*Foto: Facebook BC Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!