Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru BC Timișoara în fața celor de la SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.11.2014

Primul meci al rundei cu numărul 6 din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat! Baschet Club Timișoara a învins în propriul fief pe SCM Universitatea Craiova cu scorul de 79-73 (21-23, 20-13, 20-18, 18-19). 

Z. Jovanovic de la Timișoara a fost principalul remarcat al meciului cu 24 de puncte înscrise. De cealaltă parte, de la Craiova cel mai bun om a fost Z. Krstanovic, acesta fiind foarte aproape de un double-double, cu 21 de puncte și 9 recuperări. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului! 

 


După 20 de minute jucate din partida dintre BC Timișoara și SCM U Craiova, gazdele din Banat sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 41-36 (21-23, 20-13). 

 

Cei mai buni jucători ai primei reprize au fost Z. Jovanovic și B. Popescu de la formația gazdă, ambii cu câte 10 puncte marcate, respectiv N. Vucurovic din tabăra doljeană cu 9 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Acesta este primul meci al celei de-a 6-a etapă din Liga Națională de Baschet Masculin. 

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Blue25 Div :

    Du-te Toma!!!!
    Oare de cate ori trebuie sa mai mincam bataie ca sa plece Toma , acest gropar al echipei? La cat tupeu are, ma tem ca va pleca Mandic inaintea lui. Avem cea mai slaba echipa...scurta si slaba. Toma tu l-ai adus pe Santa? Daca da, atunci ia-l si du-teeeeeeee! Ce astepti, Toma? Cine te tine in functie? Ce performante te recomanda? Daca ne faci bucuria si pleci iti dam un autograf pe ghips... Toma lasa-neeee!

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Tomita
    Dupa prestatiile "excelente"cu Pristina,Pitesti si Timisoara,stau si ma minunez, la strategiile diabolice ale managementului de la Craiova.Or gandi ca ca cei sapte din rotatie,vor face minuni ca cei sapte pitici din poveste.Ca altfel, nu ai cum sa faci fata si in L.B si in campionat,decat cu minuni de legenda.Lasand la o parte faptul ca si cei sapte nu joaca dupa nici o schema,ci dupa ureche si totul pe Zoki,ca poate o iesi ceva.Asa ca nene Tomita mai cauta ceva jucatori(eventual romani,dar asta e greu acum),caci foarte repede contribuabilul craiovean o sa devina nervos si sti bine ce se intampla in astfel de situatii.

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014)
    • SCM "U" Craiova Bluelion70:

      Tomita cel viteaz
      Tare ma tem ca astea ii sunt limitele. Toate echipele si-au pastrat jucatorii buni si le-au adus completari...in asa fel incat sa faca progrese. Tomita cel viteaz a renuntat la toti (cu exceptia lui Bureau, cat o mai sta si el saracul) si a adus un " exceptional" Santa. Cu o rotatie de sapte-opt jucatori ne trebuia Liga Balcanica??? Tomita neica , daca ai chef de plimbari prin Europa, da-ti frumos demisia si du-teeeeeee...

      cu 9 ani în urmă (07.11.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Ce-ati mai chinuit baschetul!
    Incerc sa inteleg prestatia echipei cum incerc sa inteleg de ce sezonul acesta va fi altfel fata de cel trecut.Si constat din statistici (doar este baschet ) ca suntem cu mult sub prestatiile din primele 6 etape din sezonul trecut. Deci unde avem rezultate mai slabe ca anul trecut :aruncari libere 2013-71% comparat cu 2014-62% si eficenta totala a echipei a scazut de la aprox 92% anul trecut la 79% pe acest inceput de sezon.Si inca un aspect foarte important anul trecut am primit in primele 6 etape aprox. 68,5 puncte ca medie,pe cata vreme anul acesta avem 83 puncte incasate pe meci ( ca medie tot pe primele etape).Oare vor urma certurile la nivelul lotului ca anul trecut (vezi Dzambic,Maric,Tyler),achizitii fara mare impact doar de a avea la numar jucatori (vezi Topchov,Halik)?Sa nu uitam ca anul trecut am salvat sezonul pe final cu ajutorul lui Kovac,Babic,Sokk,Seals chiar si James, anul acesta la felul cum merg lucrurile nu cred ca ajungem mai sus de locul 10.

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    praf si pulbere
    Exact cum am mai spus stam doar in Zoki si eventual in Travis dar avem o rotatie extrem de scurta pt doua competitii,iar legat de Santa sunt total deacord.Toma e un neispravit,l-a lasat sa plece pe Gavrila care este un baiat extraordinar si a adus unii jucatori doar sa fie la numar.Ar trebui data o sansa ai la copiii aia care freaca banca

    cu 9 ani în urmă (08.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!