Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie pentru Sfântu Gheorghe în primul meci al semifinalei cu Alba Iulia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.03.2015

LNBF

Semifinale - Meciul 1

66-54

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

1-0 Statistică 0-1

Câștigătoarea sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, continuă seria rezultatelor pozitive, ajungând la nu mai puțin de 22 de victorii consecutive în toate competițiile. Covăsnencele au trecut pe teren propriu de CSU Alba Iulia cu scorul final de 66-54 în primul meci al semifinalei din LNBF. 

Formația alb-verde a început tare partida disputată în fața propriilor suporteri, reușind să-și adjudece sfertul inaugural la 6 puncte diferență, scor 19-13. Noua câștigătoare a Cupei României a continuat în același ritm și actul secund, impunându-se și de această dată la 6 puncte, scor 16-10. Astfel, la pauza mare, tabela de marcaj din Sala „Kati Szabo” arăta 35-23 în favoarea echipei gazdă. 

Lucrurile s-au schimbat într-o oarecare măsură odată cu revenirea de la vestiare. Jocul dintre cele două combatante a fost mult mai echilibrat în repriza secundă. Cea de-a treia secvență a întâlnirii s-a încheiat cu un parțial de 18-18, iar scorul înaintea sfertului decisiv era 53-41. Ultimele 10 minute de joc s-au terminat de asemenea la egalitate, 13-13, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe câștigând astfel primul meci al semifinalei cu CSU Alba Iulia la 12 puncte diferență, scor 66-54. 

Punctele echipei din Sfântu Gheorghe în acest meci au fost marcate de T. Marshall 19 (8 recuperări), T. Harrison 16, S. Murphy 8 (10 recuperări), A. Părău 8, J. Jeffery 8 și F. Pașcalău 7. De cealaltă parte, pentru formația pregătită de Miroslav Popov au punctat O. Agunbiade 18, E. Pavel 15 (14 recuperări), L. Price 8, J. Kuster 7 (5 recuperări), M. Deura 5 și V. McFarland.

Meciul secund se va juca pe terenul celor de la CSU Alba Iulia, miercuri, 1 aprilie, acolo unde, dacă Sepsi se va impune din nou iși va asigura prezența în finala Ligii Naționale. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!