Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie pentru Sfântu Gheorghe la Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.10.2014

Covăsnencele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe au obținut o nouă victorie în Liga Națională feminină, după ce au trecut la Galați de Phoenix cu 77-52 (19-15, 13-17, 22-13, 23-7). Confruntarea dintre cele două echipe a fost printre ultimele meciuri ale rundei a 6-a. 

A. Părău cu 21 de puncte a fost cea mai bună marcatoare din lotul pregătit de Zoran Mikes, în timp ce de la gazdele din Galați C. Lee a replicat prin 14 puncte puse pe tabelă.

După acest joc, Sfântu Gheorghe are 5 victorii și o singură înfrângere, timp în care Phoenix are 4 meciuri câștigate și 2 pierdute.

Vom reveni cu cronica etapei! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!