Stiri Liga I Masculin

Video. Știința București se antrenează din greu pentru ”lupta” la promovare

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
07.03.2018

Știința București a avut parte de un antrenament inedit alături de doi campioni mondiali la Kempo.

După ce duminica trecută au câștigat derby-ul cu ABC Athletic Constanța, scor 76-64, baschetbaliștii de la Știința București au fost la începutul acestei săptămâni, la un antrenament de Kempo, unde au avut ocazia să învețe câteva mișcări specifice.

După disputarea partidelor tur din faza semifinală a ligii 1, Știința București este liderul clasamentului cu 13 puncte, reușind sa adune 6 victorii și o înfrângere. Meciurile se vor relua pe 18 martie, când elevii lui Ionuț Bâscoveanu vor întâlni CSM Mediaș în Arena de Baschet.

Video: 

*foto: Facebook/Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!