Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Video. Kevin Hardy, campion la dunk contest: „A fost un sentiment grozav să am familia lângă mine”

Valentin Todea, David Istrate

Valentin Todea, David Istrate
19.04.2019

Kevin Hardy a reușit să treacă într-un concurs de slam dunk destul de spectaculos de Bobe Nicolescu, Amedeo Casale și Kris Richard.

Astfel, Hardy a reușit să câștige finala și a devenit pentru a treia oară campion al concursului de slam dunk. La finalul meciului, Kevin a vorbit pentru totalbaschet:

„A fost foarte distractiv. Am reușit să fac și un show pentru public și m-am simțit foarte bine. Cred că gazdele au făcut o treabă excelentă cu acest All-Star Game. Tricourile sunt foarte frumoase, arena a fost extraordinară, totul a fost ce trebuie.”

El a vorbit și despre faptul că a fost susținut de către frații săi mai mici în aceste zile la Cluj-Napoca:

„Au fost câteva zile excelente pentru că frații mei mai mici sunt aici cu mine. A fost un sentiment grozav să am familia alături de mine. Acum trebuie să ne întoarcem la muncă, pentru că playoff-ul este după colț.”  

kevin hardy dunk contest

Kevin Hardy a câștigat astfel în acest weekend atât Cupa României cât și titlul de slam dunk. Mai mult, în opinia totalbaschet.ro, Kevin ar fi trebuit să fie desemnat MVP-ul ultimului act datorită prestației sale din ultimul sfert.

*foto: facebook Patrick Hardy/ Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Kevin
    Bravo Kevinut, desi nu a fost cea mai reusita demonstratie a ta, cu siguranta poti mai mult si ai aratat asta, te iertam pentru meciul facut aseara :)

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!