Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Video. Zeljko Sakic, buzzer-beater contra lui Phoenix Galați

Eduard Popa, Valentin Todea

Eduard Popa, Valentin Todea
18.03.2018

zeljko sakic buzzer beater phoenix u bt

U-BT Cluj-Napoca a obținut victoria cu numărul 16 după ce a trecut de Phoenix Galați, scor 76-73, în etapa a XXI-a a LNBM.

Victoria părea improbabilă pentru elevii lui Silvășan, care s-au văzut conduși la 19 puncte la pauza meciului și la 23 de puncte la mijlocului sfertului al treilea. U-BT a început cursa de recuperare prin Rasic și Ziegler, dar eroul partidei a fost în cele din urmă Zeljko Sakic.

Internaționalul croat a recuperat mingea după libera ratată de Jarvis Threatt și a mers cu ea până la coșul advers, unde a înscris din fața adversarului un coș de 3 puncte extrem de spectaculos, la ultima aruncare.

Vezi video:

În total, Sakic a strâns 7 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +14.

Pentru clujeni urmează acum restanța de pe teren propriu cu CSM Steaua, care se va juca marți de la ora 18:00.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!