Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Video viral. Faultul tehnic primit de Porter Troupe pentru o împingere la Adomas Drungilas

Eduard Popa

Eduard Popa
05.04.2018

troupe drungilas video

BCM U Piteşti s-a impus în faţa lui U-BT Cluj, scor 78-74, în etapa a treia a Top 6 LNBM.

Una dintre cele mai controversate faze s-a petrecut la începutul sfertului 4, la scorul de 62-62. Adomas Drungilas şi Porter Troupe s-au prins într-un clinci după un blocaj ieşire. După ce cei doi au schimbat mai multe cuvinte, căpitanul piteştenilor îl împinge uşor pe lituanian, care accentuează foarte mult căderea.

Vezi video:

Gestul lui Drungilas i-a atras lui Porter Troupe un fault tehnic. Americanul a şi comentat de altfel la video-ul postat pe contul nostru de facebook, cu mesajul „E ruşinos că s-au lăsat păcăliţi”.

De altfel, veteranul de 35 de ani a şi pus o poză pe instagram cu arbitrul Şerban Raşoga şi cu mesajul „După ce vezi reluarea, să mă cauţi şi să îţi ceri iertare”:

“After you watch the replay, come find me and apologize!!” #year11

A post shared by Porter Troupe (@ptroupe5) on Apr 4, 2018 at 5:18am PDT

Acestea fiind spuse, a fost meritat faultul tehnic primit de Porter Troupe după clinciul cu Adomas Drungilas?

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Drungi
    e bun fotbalist :))
    Ar fi mai bine daca si-ar concentra aceste energii inspre joc, asa cum facea la primele meciuri in tricoul lui U. Acum e mai mult recalcitrant decat eficient. Dar no, tre sa avem mereu un Cuia la echipa :)
    However, nici de Troupe nu mi-i rusine cand vine vorba de teatru ieftin. Are niste dume de te doare capul. Noi sa fim sanatosi.

    cu 5 ani în urmă (05.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Circar
    Circar mai mare că asta nu am văzut. Joaca murdar,mereu împinge și provoacă. Arbitri sa fie atenți la Drungilas. Am remarcat de mult acest lucru la acest jucător.
    Fraseniuc, Igor și Drungilas sunt 3 jucători care mereu simulează și provoacă. Arbitri sa fie cu ochii pe ei. Foarte bine că a apărut acest video.

    cu 5 ani în urmă (05.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Din păcate
      sunt muuuult mai mulți. Probabil în timpul liber se uită mai mult la "folbal ", decît la NBA sau EuroLeague. Poate arbitrariul introdus de regula faultului antisportiv ( văzut chiar în campionate din Spania și Italia - TVR-HD ) îi face pe mulți să se viseze săritori de la trambulină.

      cu 5 ani în urmă (05.04.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Drugău ?
    Drugău îl "acoperă" pe Drungilas ! Dacă nu mă înșel, se vede clar cum un faur ( aparent pare a fi Drugău), se face că plouă,faza desfășurînduse în cîmpul lui vizual. Stoica ( arbitrul, mă rog, faurul principal ) era cu spatele. Aș fi curios să văd cine semnalizează tehnicul. Oricum e greșeala celorlalți doi. Se pare că un faur e prea puțin pentru baschetul românesc!

    cu 5 ani în urmă (05.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Rasoga l-a dat, în sala s-a văzut destul de bine, a fost un plonjon demn de sărituri în bazin.

      cu 5 ani în urmă (05.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Era prea mult
      ca faurul care a văzut faza să semnalizeze :))

      cu 5 ani în urmă (05.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!