Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vincent Hunter: „Putem ajunge în topul campionatului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.12.2016

BCM U Piteşti a încheiat turul de campionat pe locul 5, la egalitate de puncte cu campioana CSM Oradea, fiind singura echipă care a reuşit să învingă liderul în acest sezon, pe U-BT, chiar la Cluj în Sala Polivalentă. În ultima rundă a turului argeşenii au dispus în propriul fief de BC Mureş, 84-71, într-un meci în care unul dintre remarcaţii din lotul pregătit de Hristu Şapera a fost americanul Vincent Hunter

"Pot spune că am jucat bine împotriva Mureșului, cu o intensitate mare. Am avut o săptămână în care ne-am pregătit foarte bine, antrenorii au făcut o treabă excelentă. Am executat bine aruncările în acest meci și cred eu că ne-am apărat așa cumt trebuie. Fanii sunt minunați, pe această cale le muțumesc. Ne încurajează în momentele grele și asta e important. Cred că muncind, lucrând la antrenamente din greu, atât noi, cât și antrenorii, putem ajunge în topul campionatului", a declarat Hunter, potrivit site-ului oficial al clubului din Trivale. 

Americanul din angrenajul argeşenilor a primit aproape 28 de minute din partea antrenorului Hristu Şapera în duelul cu mureşenii, timp în care şi-a trecut în cont 17 puncte, 5 recuperări, dar şi 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 20 de unităţi, fiind al 2-lea cel mai bun jucător al echipei în respectiva partidă. 

Vincent Hunter a fost prezent pe parchet în toate cele 10 meciuri ale Piteştiului în tur, acumulând medii de 12.0 puncte pe meci, 4.3 recuperări, 1.4 capace şi 2.6 mingi pierdute, având 10.6 la eficienţă. Toate aceste cifre au venit în urma a 22:14 minute jucate în medie pe meci. 

*Foto: Facebook BCM U Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!