Stiri

Vineri debutează FIBA 3x3 Europe Cup la București

Eduard Popa

Eduard Popa
14.09.2018

fiba 3x3 europe romania

România va găzdui pentru a treia oară în istorie Campionatul European de baschet 3x3, la Circul Metropolitan din Capitală, iar țara noastră are câte o reprezentantă la ambele categorii Open.

Astfel, la Masculin, România este repartizată în Grupa C, alături de Ungaria și Letonia. Tricolorii vor juca în formula Amedeo Casale, Marius Ciotlăuș, Radu Petrescu și Dragoș-Alin Andrieș. Meciurile de pe tabloul masculin se joacă vineri, iar prima partidă pentru tricolori va fi împotriva Ungariei, de la ora 19:25, în timp ce de la ora 21:25 România va întâlni Letonia.

Pe tabloul feminin, România este repartizată tot în Grupa C, alături de Olanda și Serbia. Naționala este formată din Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia și Sonia Ursu și va juca sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19:25, împotriva Serbiei, urmând ca de la ora 21:25 să întâlnească Olanda.

Partidele din faza sferturilor de finală vor avea loc duminică. Meciurile vor fi transmise în format live stream pe youtube. Accesul este liber.

*foto: facebook Sport Arena Streetball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate