Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Viorela Voicu: „E bun locul 6. Am avut niște meciuri bune în prima parte a sezonului”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2018

Formația din Teleorman a încheiat campionatul duminică, după ce a pierdut cu 43-70 la Timișoara în al doilea meci pentru locul 5. CSBT Alexandria a fost victimă sigură în ultima serie, pe care a abordat-o fără straniere.

Căpitanul teleormănencelor, Viorela Voicu, ne-a vorbit despre cele două partide cu SCM Timișoara, în care a avut doar o coechipieră peste 20 de ani.

„Un final greu. Am încercat să facem un meci frumos și acasă la noi, și aici, dar nu am rezistat întreg meciul, cred eu, poate, din cauza faptului că am jucat și cu junioare care nu au încă suficientă experiență. Este un lucru foarte bun că au prins minute și sper că au învățat câte ceva și pe viitor să aibă mai multă încredere”, a declarat Viorela Voicu.

Teleormănencele și-au îndeplinit obiectivul într-un sezon în care s-au confruntat cu probleme financiare.

„Obiectivul ni l-am îndeplinit pentru că aveam ca obiectiv intrarea în play-off. Eu zic că e bun locul 6. Am avut niște meciuri bune în prima parte a sezonului. Pe final lucrurile n-au mai mers atât de bine din anumite puncte de vedere care le știți și voi. Dar eu zic că a fost bine per total”.

ACSBT Alexandria avut un parcurs aproape perfect pe propriul teren în prima parte a campionatului, cu o singură înfrângere acasă, cu liderul ACS Sepsi SIC. Teleormănencele au avut probleme în deplasare, cu un parcurs „în oglindă” în deplasare, cu o singură victorie în prima fază a sezonului regulat. Acestea au coborât pe 5 la startul play-off-ului. În sferturi au fost aproape de Universitatea Cluj-Napoca, pierzând la 1 și 3 puncte în primul tur de play-off.

„Cu Clujul cred că încrederea ne-a lipsit. Dacă aveam mai multă încredere... ne-am speriat. N-am avut suficientă încredere că putem să le batem”, a adăugat căpitanul teleormănencelor, care a vorbit și despre partea financiară. „A fost destul de dificil. Deocamdată nu s-au rezolvat problemele. Dar sperăm că se va rezolva și sezonul următor va fi mai bine”.

Viorela Voicu a jucat pentru al 6-lea sezon consecutiv pentru formația din Alexandria. În această ediție de campionat a jucat 25 de meciuri, cu medii de 8.3 puncte, 5.8 recuperări și 2.5 pase decisive. A evoluat 29:42 minute/meci cu 12.2 eficiență medie.

ACSBT Alexandria a încheiat pe locul 6 această ediție a LNBF, după ce a cedat cu 0-2 în duelul pentru locul 5 cu SCM Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!