Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Viorela Voicu: "Sperăm să ne facem jocul nostru, să arătăm că suntem o echipă"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
04.10.2013

CS Teleorman Alexandria debutează în noua ediție de campionat la Brașov, în compania echipei locale. Întărite în această pauză competițională cu câteva jucătoare străine, teleormănencele speră să debuteze cu dreptul în noul sezon al LNBF.

Căpitanul echipei din Alexandria, Viorela Voicu (Rus) speră ca echipa sa să arate ca o echipă încă din primul meci oficial.

“Vrem un debut bun, avem meci greu, la Braşov, însă sperăm să ne facem jocul nostru, să arătăm că suntem o echipă, mai ales că de aproape două luni ne pregătim împreună. Vrem să convingem prin joc încă de la debut!”, a spus căpitanul echipei din Alexandria, Viorela Voicu pentru ziarulteleormanul.ro

Legat de acest meci, a vorbit și antrenorul formației din Alexandria, Mădălin Pipera.

“Vrem să arătăm că formăm o echipă solidă şi să putem face spectacol. Vrem ca oamenii să vină la sală şi să urmăreacsă un baschet de calitate!”, a concluzionat antrenorului Mădălin Piperea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!