Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Vrem să creștem de la meci la meci”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.11.2014

În cel mai disputat meci al etapei, Steaua CSM Eximbank a învins în deplasare, aseară, pe CSM-U Oradea, după prelungiri, cu scorul de 94 la 93. A fost un meci spectaculos, cu multe răsturnări de situație, dar în cele din urmă oaspeții au obținut victoria, după două libere marcate de Titus Nicoară, cu 6 secunde rămase din meci. Cu această ocazie, TotalBaschet i-a adresat câteva întrebări președintelui clubului Steaua, fostul căpitan al naționalei de baschet, Virgil Stănescu.

Cum ați trăit această partidă, ținând cont că ați avut 10 puncte avans în ultimul sfert, dar ați câștigat meciul cu Oradea în prelungiri?

"Nu e ca și când ne-am fi așteptat să batem la 30 de pct. E o echipă foarte bună și au jucat bine. Au fost încercați de multe accidentări în acest început de sezon, dar au făcut un meci foarte bun. Îi felicit și pe ei pentru această partidă."

Cum ați spus și dvs, cei de la Oradea au avut mai mulți jucători indisponibili. Dacă Steaua s-ar afla în aceeași situație, am putea să îl vedem din nou pe parchet pe Virgil Stănescu?

"Nu, eu mi-am atârnat ghetele în cui."

Etapa viitoare echipa dvs va juca acasă cu cei de la Sibiu. Ce așteptări aveți de la acest meci?

"Ne întoarcem acasă, pe propriul teren. Ne-ar plăcea să facem un meci bun în fața fanilor noștri. Vrem să creștem de la meci la meci."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!