Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Vrem să intrăm în primele patru echipe din campionat"

Paul Olar

Paul Olar
29.07.2014

Retras din activitatea de baschetbalist profesionist, Virgil Stănescu are planuri mari cu Steaua CSM EximBank.  Fostul pivot afirmă că bucureștenii sunt aproape de a finaliza campania de achiziții și țintește, astfel, locurile fruntașe în noua stagiune.

"Am făcut majoritatea transferurilor. Mai avem o singură poziție de acoperit, mai exact cea a conducătorului de joc. Sperăm ca în următoarea săptămână să știm cine va ocupa și această poziție. Ne dorim să revenim în elita baschetului românesc. Dacă sezonul trecut am avut ca și obiectiv construirea unei baze solide ale echipei la nivel de juniori și seniori, acum vrem să intrăm în primele patru echipe din campionat." A spus Stănescu într-un interviu acordat publicației www.iclara.ro

Referitor la încheierea vieții sportive, Virgil a mărturisit următoarele:

"Încetarea carierei de jucător este o cu totul altă poveste și sunt foarte curios cât de dor îmi va fi de acțiunea de pe parchet. Cred că în primul an va fi destul de puternică dorința de a intra în meci. Acel sentiment de putere pe care îl ai în meciuri. Cred însă, că ceea ce am ales să fac în continuare, îmi va umple timpul și o voi face cu la fel de multă plăcere."

Totodată, președintele Stelei îl laudă pe Titus Nicoară, cel mai important transfer efectuat în această vară.

"După părerea mea, Titus a fost un exemplu de cum trebuie să te dedici sportului și performanței, acestea văzându-se meci de meci, indiferent de miză. Ne bazăm foarte mult pe jucătorii români. Mă bucur că ne-au venit alături Titus Nicoara și Ionuț Drăgușin, doi jucători reprezentativi ai baschetului românesc. Aceștia se alătură celor doi veterani ai echipei noastre, căpitanul Mihai Paul și Adrian Tudor. Împreună formeaza un nucleu solid al echipei pe o durata mai lungă. Cred că cei patru pot fi modele pentru viitorii baschetbaliști prin felul lor de a fi pe teren dar și în afara lui." A declarat Stănescu pentru sursa precizată anterior.

*Foto: Facebook Virgil Stănescu

13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jeanpavel2 :

    nicoara
    sa vedeti voi ce bine veti fi primiti la ORADEA mai ales TITUS..... oricum anul acesta nu aveti cum sa faceti fata in play off... daca picati cu CSM ORADEA mai bine nu va prezentati...... anul asta NOI SUNTEM CAMPIONII

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      :D

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CSA Steaua București tzony:

      @jean
      Problema ta cu Steaua care e? Ca am oferit un contract mai bun ca voi ?:))

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Mama ei de treaba, se vede treaba ca toti viseaza la unul dintre locurile 2-4.... noi visam la doi astia la ceva in primi 4 ..... sa vedem se anunta careva(nu suporteri) ca pretendent la titlu?

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CSA Steaua București tzony:

      @ARM
      Asta e o metoda asa a presedintilor de la club de la noi sa nu isi puna obiectiv castigare campionatului ca sa nu fie dati afara, sa nu se faca de ras etc etc

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Zici tu ceva!

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    :D
    cu titu$ orice e posibil...
    cred ca in curand va deveni a patra optiune pe pozitia 4 la nationala...
    in ordine> moldoveanu, silvasan, torok...

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CSM CSU Oradea Big Ghitza:

      ...
      Inteleg oarecum ca esti suparat pe Titus, dar sa fim seriosi, Torok nu va fi niciodata peste Nicoara...

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      mda
      vorbim peste vreo 2 ani...

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    sa nu fim rai
    Nu cred ca va fi huiduit Nicoara la Oradea. In mod sigur nu va fi primit cu aplauze dar nu cred ca vor fi huiduieli. Vor fi si exceptii (adica va fi aplaudat de unii si huiduit de altii) dar per ansamblu cred ca va fi primit ca orice alt jucator, poate doar ignorat.
    Asa cum am mai spus n-am nimic cu el, isi alege singur viitorul, dar nu pot sa-l il admnir atata timp cat la Oradea s-a croit o echipa pt el, ca sa i se satisfaca pretentiile de minute jucate, iar el a stat un an si s-a dus. Asta e, mergem mai departe fara pareri de rau.

    cu 9 ani în urmă (30.07.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @jeanpavel2
    ar fi o crasa lipsa de fair play si bun simt sa il blamati/huiduiti pe Titus cand va veni ca adversar la Oradea pana una alta cat timp a jucat la voi a dat totul pe teren si a avut un comportament ireprosabil pentru care trebuie sa ii fiti recunoscatori. Nimeni nu are dreptul sa il judece pentru decizia luata, la urma urmei este viata lui si face cum crede el ca ii este mai bine. Cat despre faza cu campionii eu zic ca te cam grabesti, nu sunt fan Asesoft dar la ce echipa si-a tras anul asta ar trebui sa defileze la pas in campionat ca sa nu mai pomenesc ca BC Timisoara, Clujul sau Steaua nu au echipe mai slabe valori ca o asemenea declaratie mi se pare cam prea optimista :) Sper sa avem un campionat spectaculos, echilibrat si ca cei mai buni vor invinge.

    cu 9 ani în urmă (30.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    favoriti
    E clar ca Asesoft sunt favoriti datorita lotului, dar daca ne-am pierde si speranta ar fi pacat. Anul asta am fost aproape desi erau net superiori valoric. Eu zic ca se poate si aici nu trec doar Oradea. Pe langa cele enumerate de tine nu vad de ce nu ai trece si echipa voastra. Ati facut transferuri bune si tot timpul ati fost sus. Nu trebuie uitata nici Energia. Chiar daca vom avea doar 8-9 echipe (asta cu indulgenta) care se vor bate pt play-off sper sa fie mai spectaculos ca cel de anul trecut.

    cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pe langa valoarea lotului mai sunt si altele care conteaza! Cele mai mari sanse le are Ploiestiul dar asa a fost si in 2011.... Pana la urma este extraordinar de important (cel putin pentru mine) sa avem o competitie extraordinar de frumoasa!

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!