Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Vrem să rămânem în primele patru echipe din campionat la sfârșitul play-off-ului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.03.2015

Baschetbaliștii de la Steaua CSM EximBank București au încheiat sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin pe poziția secundă, având un bilanț de 18 victorii și 6 înfrângeri, respectiv 42 de puncte acumulate. Având în vedere această situație, trupa pregătită de croatul Niksa Bavcevic va da piept în prima fază a play-off-ului tot cu o formație roș-albastră, vicecampioana în exercițiu, CSM-U Oradea. 

În cadrul unei conferințe de presă, președintele echipei Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, a discutat despre evoluția roș-albaștilor în stagiunea regulată, declarându-se astfel mulțumit de faptul că obiectivul propus la debutul stagiunii a fost atins. 

Ne-am propus să revenim în elita baschetului românesc și, iată, rezultatele confirmă atingerea acestui obiectiv. Dacă sezonul trecut am avut ca țintă construirea unei baze solide a echipei, acum vrem să rămânem în primele patru echipe din campionat la sfârșitul play-off-ului. Îi felicit pe băieți pentru evoluția din acest sezon și am încredere că întreaga echipă se va mobiliza pentru a atinge acest obiectiv extrem de important pentru noi”, a mărturisit oficialul stelist. 

Președintele Stelei a anunțat în cadrul aceleiași conferințe faptul că, elevii lui Niksa Bavcevic vor evolua în Sala Polivalentă din București în meciurile disputate acasă în play-off. 

„Vom porni în prima fază din play-off având avantajul terenului propriu. Pentru noi este foarte important să jucăm în fața fanilor noștri care în ultima perioadă au venit într-un număr foarte mare să ne susțină și cărora le multumim pentru asta. Ei fac parte din familia noastră și, pentru că ne dorim să îi avem mereu alături în număr cât mai mare, am decis ca meciurile pe care Steaua CSM EximBank le va disputa în play-off să se desfășoare la Sala Polivalentă din Capitală. Așadar îi așteptăm pe toți iubitorii de baschet să fie alături de Steaua CSM EximBank, mai ales că suntem singura echipă de baschet bucureșteană care evoluează în Liga Națională”, a concluzionat Virgil Stănescu. 

Steaua va disputa primele două confruntări cu Oradea din play-off pe teren propriu în zilele de vineri, 10 aprilie, respectiv sâmbătă, 11 aprilie. Apoi, seria se va muta la Oradea, pentru meciul 3, respectiv un eventual meci 4. Reamintim faptul că, în prima fază din play-off se joacă pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”. Câștigătoarea acestei serii dintre Steaua și Oradea va da piept în semifinale cu U-BT Cluj sau BC Mureș.

*Foto: Bogdan Dănescu (sportpictures.eu) / salapolivalenta.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    baza
    au avut ca tinta construirea unei baze solide a echipei anul trecut....fara suparare dar care baza ca doar un jucator a fost pastrat si acela e accidentat/daca o mai fii in lot: Bozo Djurasovic. In rest aceeasi copii care numai baza nu le poti spune!

    cu 9 ani în urmă (31.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    schimbăm monopolul ?
    E ușor să vorbești de baze pe termen lung când ai un imbold la fiecare meci. La Mediaș, Steaua părea a fi echipa gazdă, orice decizie la limită era în favoarea lor. Sper să nu ajungem din lac în puț.

    cu 9 ani în urmă (31.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!