Stiri Cupa României Masculin

Vlad Corpodean: “A fost un meci de luptă și oricare dintre echipe putea să câștige”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.10.2014

BC Mureș a pierdut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după înfrângerea în fața Stelei CSM cu scorul 86-78 după două reprize de prelungiri. Jucătorul mureșenilor, Vlad Corpodean, a vorbit despre această partidă pentru Total Baschet. Fundașul ofensiv al ardelenilor spera totuși ca echipa sa treacă mai departe în Cupa României din postura de lucky looser. Sportivul admite că în mare parte calificare s-a pierdut și la Târgu Mureș însă mai spune că meciul de ieri (30.09) a fost deschis oricărui rezultat:

După un meci nebun ați pierdut calificarea, te așteptai la un asemenea joc?

Da, a fost un meci aparte, mai ales că la finalul timpului regulamentar de joc s-a înregistrat acelaşi scor ca în manşa tur. A fost un meci de luptă și oricare dintre echipe putea să câştige.

Cât de mult cântărea Cupa României în obiectivele voastre pentru acest sezon?

Având in vedere că este un trofeu mai uşor de obţinut decât campionatul, Cupa reprezintă un obiectiv pentru toate formaţiile puternice ale campionatului. Eu sper încă să ne calificăm mai departe din postura de lucky looseri.

Crezi că după finalul meciului tur s-a pierdut calificarea?

Se poate spune că a contat, având în vedere că am ajuns destul de uşor de la +14 la +4. Dar și în retur am avut destule şanse.

Va avea moralul vostru de suferit după acest insucces?

Poate pentru următoarele zile, dar ne vom concentra pe campionat și sper să legăm o serie de jocuri bune acolo.

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    calificarea
    Reporterul tot insista cu ratarea calificarii desi,si dupa parerea mea (altii au spus-o mai inainte) Muresul este lucky looser-ul,avand o victorie si diferenta zero la sfarsitul timpului regulamentar,respectiv -4 la sfarsitul meciului. Doar Oradea mai are -4, dar are doua infrangeri. Ar mai fi Craiova,dar sansele lor sunt mici, si cred ca netransmiterea la TV le reduce si mai mult. Cred ca cel mai bine era ca domnul Isaila sa mai astepte inca o zi si apoi sa faca interviuri despre necalificari.

    cu 9 ani în urmă (01.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!