Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: „Am văzut că putem juca de la egal la egal cu ei și consider că scorul este corect”

Paul Olar

Paul Olar
23.04.2016

CS Dinamo București dispută duminică confruntarea cu numărul III din seria cu Steaua CSM EximBank. Încleștarea demarează la ora 19:45 în direct la Digi Sport, iar cele două rivale se află la egalitate, 1-1.

Vlad Corpodean conștientizează panta ascendentă pe care se află „terierii”, văzând chiar un aspect pozitiv în eșecul suferit la disputa inaugurală cu Steaua.

„Prima partidă a fost foarte bună prin prisma faptului că noi trebuia să ne recăpătăm încrederea în forțele noastre după o perioadă de aproximativ două luni nu tocmai bună. Am văzut că putem juca de la egal la egal cu ei și consider că scorul este corect după primele două meciuri. Nu știu dacă este forma noastră de top, dar mă bucur că am atins o formă bună într-un moment foarte oportun”, a spus clujeanul, într-un interviu acordat site-ului dinamo1948.club.

Totodată, Corpodean a evidențiat importanța fanilor într-un derby precum cel cu Steaua CSM EximBank.

„Am avut meciuri bune de fiecare dată când am evoluat la Polivalentă în acest sezon. Sigur, ar fi fost un sentiment deosebit să evoluăm într-o sală Dinamo plină. Oricum, sala Polivalentă are avantajul de a fi mai încăpătoare și dacă se umple putem face o propagandă bună baschetului românesc. Sper ca suporterii noștri să fie mai numeroși în aceste două meciuri și să ne ajute să ne depășim limitele”, a declarat Corpodean, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Facebook Dinamo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!