Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: „Vor fi niște dueluri foarte interesante”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
09.04.2015

CSM-U Oradea se deplasează pe terenul celor de la Steaua CSM pentru confruntările din play-off. Despre primele două partide ale acestei serii a vorbit pentru site-ul nostru Vlad Corpodean. Meciurile de pe terenul Stelei se vor disputa în Sala Polivalentă din București.

„Eu cred că vor fi niște dueluri foarte interesante, mai ales că acum avem lotul complet după mai mult timp și de asemenea va fi inedit să jucăm într-o sală cu care nicio echipă nu este familiarizată. Adversarul nostru a fost foarte constant pe durata întregului sezon și datorită acestui aspect consider că pornește ca favorit. Totuși, avem și noi atuurile noastre și mergem încrezători la București.”

Corpodean a vorbit despre sezonul regulat:

„Raportat la clasările anterioare ale echipei, putem spune că am avut un sezon regulat sub așteptări. În ciuda problemelor cu care această echipă s-a confruntat tot anul, suntem conștienți totuși că ne-am fi putut clasa puțin mai sus. Sper să ne revanșăm în play-off.”


foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!