Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean aproape de perfecțiune în meciul contra lui BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.09.2015

Dinamo București a obținut a doua victorie la Cupa Mureșul după ce a trecut cu scorul de 89-81 de gazda BC Mureș. După o primă repriză echilibrată, elevii lui Aco Todorov au trecut la timona jocului, adjudecându-și la final victoria. Un rol extrem de important în victoria bucureștenilor l-a avut Vlad Corpodean care a avut o prestație aproape de perfecțiune.

Jucătorul român a fost trimis din prima secundă pe parchet de antrenorul Todorov, evoluând timp ce aproape 32 de minute. Corpodean a terminat jocul cu 21 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută. Fundașul ofensiv a marcat 5 aruncări din 5 încercări de la 3 puncte iar singura lui ratare a venit la aruncările de 2 puncte unde a înscris 3 din 4. După această prestație, Vlad Corpodean a acumulat un indice al eficienței de 25 de unități, fiind cel mai eficient jucător al partidei, la egalitate cu adversarul Goran Gajovic.

Vlad Corpodean a sosit în vara lui 2015 la Dinamo București după ce în sezonul trecut a jucat la BC Mureș și CSM U Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!