Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean revine la BCM U Pitești, Aleksandar Mladenovic continuă și el în Trivale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2016

BCM U Pitești a anunțat în cursul serii de ieri transferul lui Vlad Corpodean și păstrarea lui Aleksandar Mladenovic pentru încă un sezon. Internaționalul român sosește de la Dinamo București, în timp ce pivotul sârb va bifa al doilea sezon în Trivale.

Vlad Corpodean are 25 de ani, măsoară 1.92 centimetri și evoluează pe poziția 2. În sezonul precedent el a bifat 36 de partide pentru Dinamo în Liga Națională de Baschet Masculin și a înregistrat medii statistice de 4.7 puncte, 3.7 recuperări și 1.3 pase decisive în aproximativ 28 de minute petrecute pe parchet. În cariera sa, Vlad a mai trecut pe la U BT Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, BC Mureș și CSM CSU Oradea.

Aleksandar Mladenovic a fost component de bază a lui BCM U Pitești în sezonul 2015/2016. El a strâns 31 de partide în LNBM, cu cifre de 14.7 puncte, 6.8 recuperări și 1.4 pase decisive în 26 de minute jucate în medie pe meci. Pivotul ce măsoară 2.07 metri a mai jucat în România pentru BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, iar în CV mai are echipe precum Slask Wroclaw, Hemofarm Vrsac sau Ergonom Nis.

Pe lângă cei doi jucători nou anunțați, BCM U Pitești îi mai are sub contract pe Adi Tudor, Bogdan Stăncuț, Vincent Hunter și Pavel Marinov.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    E ok, in sfarsit mergem pe continuitate! Daca ii pastram pe Max si Diggs ar fi super! Totusi ar putea sa il tina si pe Vlaicu

    cu 7 ani în urmă (06.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!