Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Dogaru: "Pentru mine, Ploieştiul rămâne cea mai solidă echipă din campionat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.10.2013


Vlad Dogaru

BCM U Piteşti nu va avea deloc o misiune uşoară în a doua etapă a LNBM. Gruparea argeşeană va evolua chiar pe terenul campionei în exerciţiu a României, CSU Ploieşti.

Vlad Dogaru consideră adversara Piteştiului de miercuri ca fiind cea mai solidă echipă din acest sezon.

Referitor la meciul de la Ploieşti, mă aştept la o partidă mult mai serioasă din partea noastră. Cu siguranţă, nu vom repeta greşelile din meciul precedent. Orice pas greşit cu Ploieştiul costă scump. Asesoftul este o echipă foarte bună. Pentru mine, Ploieştiul rămâne cea mai solidă echipă din campionat, mai ales în acest sezon, cu jucători extrem de experimentaţi şi bine pregătiti. Fanii de la Ploieşti vor reprezenta un plus pentru ei. Un succes pe terenul lor ar fi foarte important. Noi vom aborda fiecare meci la victorie, a declarat Dogaru pentru Total Baschet.

Partida dintre CSU Ploieşti şi BCM U Piteşti va avea loc miercuri (09.10), începând cu ora 17:00.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!