Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Dogaru: “Sunt încrezător în şansele noastre”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.04.2013

Vlad Dogaru

Vlad Dogaru a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida de marţi în care BC Miercurea Ciuc va întâlni în deplasare pe BC Mureş Târgu-Mureş.

Mă aştept să jucăm mult mai agresiv în meciul de la Târgu Mureş, să nu repetăm greşelile din meciul cu Constnţa. Diferenţa în meciul cu Farul s-a făcut la începutul meciului, am fost foarte apatici în apărare. Mureşul este o echipă luptătoare, cu jucători inteligenţi. Sunt conştient că nu va fi un meci uşor. O victorie ne-ar ridica foarte mult moralul pentru următoarele meciuri din play-out. Sunt încrezător în şansele noastre.

foto: Viorel Carţiş

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!