Stiri

Vlad Moldoveanu: „Câștigătoarea s-a decis la recuperări”

Paul Olar

Paul Olar
26.01.2017

U-Banca Transilvania a suferit un eșec miercuri, în ultimul meci disputat în FIBA Europe Cup. Formația ardeleană a fost învinsă de BK Pardubice, scor 74-65.

"A fost un meci bun pentru noi, privit prin prisma contribuţiei pe care au avut-o băieţii mai tineri, în special fundaşii. În sfertul al patrulea s-a văzut că nu au experienţă, dar a fost bine că au prins aceste minute, mai ales că finalul a fost unul disputat. În ceea ce priveşte câştigătoarea, ea s-a decis la recuperări, gazdele au avut peste 50 de recuperări, dintre care 26 au fost ofensive, deci au însemnat tot atâtea aruncări în plus", a declarat Vlad Moldoveanu, potrivit u-bt.ro.

Internaționalul român a fost cel mai bun marcator al încleștării, prin prisma celor 17 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

U-Banca Transilvania a încheiat pe locul 3 în grupa O din FIBA Europe Cup.

*Foto: fibaeurope.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    tineri slabuti
    Odihnirea titularilor a fost o idee buna, mai ales ca vine meciul cu Steaua . Am fost foarte atent la jocul tinerilor, daca Muresan si Brosser au scuza ca au fost jucati pana acum extrem de putin, de la Gheorghe aveam alte asteptari . A jucat slab de tot si vazandu-l si in alte meciuri, parca cu o exceptie, n-a demonstrat ca va fi in viitorul apropiat un om de baza, asa cum e cazul lui Kuti, care din pacate este si acum accidentat .

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • streetball44:

      Kuti
      E inca accidentat? Parca inaintea meciului cu Pardubice, Silva a zis in conferinta presa la un moment dat ca " am tot lotul apt "...

      cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Vass bela
      Nu stiu la ce meci te-ai uitat dar kuti a jucat. Într-adevăr putine minute. Așteptări avem toți. Dar inca sunt tineri oamenii si minute foarte putine jucate.

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!