Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu: „Mă bucur că iar voi avea șansa să lupt pentru un titlu pe pământ românesc”

David Istrate

David Istrate
10.07.2018

vlad moldoveanu declaratie u bt cluj 

În cursul acestei zile, câștigătoarea Cupei României a anunțat realizarea primului transfer din această vară. După un an în care a jucat în Turcia la Demir Insaat, Vlad Moldoveanu a revenit în Cluj-Napoca, formație alături de care a câștigat toate trofeele în 2017.

La conferința de presă organizată special pentru acest anunț, internaționalul român a declarat că se bucură să se întoarcă la U-BT Cluj-Napoca.

„Înainte de orice, aș vrea să menționez cât de încântat sunt că mă întorc acasă. Am jucat în multe țări, multe orașe, dar unul dintre cele mai frumoase și primitoare în care am fost până acum a fost Clujul. De la club, până la suporteri, eu și familia mea ne-am simțit bineveniți.
Nu m-am născut la Cluj, însă am ajuns să mă simt ca un fiu adoptiv al acestui oraș. Pentru acest lucru, le mulțumesc din suflet tuturor celor care au făcut acest lucru posibil și vreau să le transmit că simt o mândrie aparte că am oportunitatea să joc pentru echipa lor de suflet din nou.
Soția si copiii mei sunt entuziasmați că ne întoarcem la Cluj, acolo unde ne-am făcut atâția prieteni și am avut atâtea experiențe frumoase. Mă bucur că voi avea iar șansa să lupt pentru un titlu pe pământ românesc, dar și să-mi continui munca înspre obținerea unui titlu european. Aștept cu nerăbdare să joc din nou în fața unora dintre cei mai frumoși suporteri de care am avut parte în cariera mea și sper că vom avea iarăși sala plină la fiecare meci.”
, conform u-bt.ro

 În urma revenirii lui Vlad Moldoveanu, echipa clujeană își asigură un jucător român important, după ce îl pierduse pe Giordan Watson, sportiv ce a ajuns la CSM CSU Oradea.

*foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce titlu european
    Vlade? :))
    Altfel, bun venit, stai healthy si totul va fi bine!
    Multa bafta!

    cu 5 ani în urmă (11.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!